Петима нови участници запретват ръкави следващата седмица в „Черешката на

...
Петима нови участници запретват ръкави следващата седмица в „Черешката на
Коментари Харесай

Емблематични за NOVA лица са новите участници в Черешката на тортата

Петима нови участници запретват ръкави идната седмица в „ Черешката на тортата “.

Водещата на Прогнозата за времето на NOVA Лора Георгиева, актрисата с функции в сериалите „ Лъжите в нас “ и „ Братя “ Мария Сотирова, певицата Мария Драгнева, журналистът Краси Боев и артистът Борислав Захариев – Боби Турбото ще опитат да впечатлят гостите си и началник Иван Манчев с кулинарни умения и любопитни предписания. Освен храна за очите, те ще предложат на феновете доста забавни истории и храна за размисъл.

Актьорът Борислав Захариев ще зареди всички с доста сила в понеделник. В кухнята на влюбения в хумора, киното и театъра хазаин с изключение на български обичаи, ще има и италианско въздействие. Амбициран за победа, той ще се спре на най-свежите и качествени артикули, в готвенето пък ще вложи цялата си душа и сърце. По време на уютната вечеря ще стане ясно дали обликът на Боби Турбото ще остане в предишното, а магичната изненада по едно и също време ще обърка и разсмее останалите.

Във вторник следва кулинарен вихър с темпераментната певица Мария Драгнева . Тя е подготвила разточително и пъстроцветно меню с цели 4 разядки и ястия, които обича и подготвя постоянно за фамилията си. В готвенето Мария ще се окаже раздрана сред оптимизма да приготви доста неща и суматохата, че няма да се оправи в точния момент с всички задания, които си е сложила. Има ли заплаха тя да се разпилее в другите усети и да не се оправи в точния момент и каква забавна история се крие зад запознанството ѝ с хип-хоп групата Ъпсурт?

Хубавата компания и положителното въодушевление ще доминират в сряда с водещата на Прогнозата за времето на NOVA – Лора Георгиева . Нейният проект е да придвижи океана в Кюстендил, където ще посрещне гостите с изтънчено и слънчево меню. В кухнята Лора ще показва прагматизъм с голяма доза класа и изисканост. За гостите е подготвила превъзходно посрещане, разкази за любопитни случки от живота и предизвикателна тематична задача.

Опитният публицист с усет за ексцентрични истории Краси Боев завладява „ Черешката на тортата “ в четвъртък. За приготвянето на съвършената вечеря той ще разчита на кулинарно проучване, извършено по време на пътуванията му. Зареден с сила, Краси ще бъде автентичен във всеки един аспект на готвенето, а ястията си ще подправя с увлекателни разкази. Зрителите следва да видят още забавна техника за печене – на родопска тикла, древен гювеч на повече от 40 години и впечатляваща музикална изненада.

Мария Сотирова , позната на феновете на NOVA с присъединяване в сериалите „ Лъжите в нас “ и „ Братя “, ще покаже кулинарните си умения в петък. Актрисата ще почерпи ентусиазъм от съветските си корени и измежду рецептите ѝ ще попаднат обичайни ястия. През целия ден ще царува ведро въодушевление и ентусиазъм, а вечерята за компанията ще премине в занимателни диалози, песни и даже ненадейно мъжко състезание за мощ. Вълшебната изненада на Мария ще накара гостите да си пожелаят нещо.

Какви ястия ще подготвят новите звездни домакини и кой успее да впечатли най-вече началник Манчев в епизодите на „ Черешката на тортата “? Не пропускайте да разберете от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР