Петима души са с опасност за живота след масовия бой

...
Петима души са с опасност за живота след масовия бой
Коментари Харесай

ОДМВР: Петима души са с опасност за живота след масовия бой в Казанлък

Петима души са с заплаха за живота след всеобщия пердах с 30 души в Казанлък, а трима от тях са в извънредно тежко положение. Това съобщи старши комисар на ОДМВР в Стара Загора Лазар Христов.

" Реакцията на служителите на реда е навременна. Сигналът за побоя е бил получен в 13:57, а в 14:01 униформените към този момент са били на мястото на случая ", разясни Христов.

По думите му преди подадения сигнал за всеобщото сборичкване служителите на реда са взели участие в къса гонка с недееспособен водач.

" Пристигайки на мястото, те откриват ранени лица и подават сигнал към медицински екипи, които се насочват към мястото, с цел да окажат помощ. По това време единствено един екип се отзовава. След къси беседи с очевидци са открити колите, с които са се отдръпнали. На три местоположения в Казанлък и Павел баня въпросните коли и лица са арестувани. Проведено е следствие и са конфискувани движимости и предмети, свързани с него. В рамките на 20 март са задръжани общо 19 участници в случая, оказана е помощ на 11 лица, един от тях почива в болничното заведение в Казанлък, а други двама са с заплаха за живота ", посочи още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР