Петима души са настанени в Университетската многопрофилна болница за активно

...
Петима души са настанени в Университетската многопрофилна болница за активно
Коментари Харесай

След масовия бой в Казанлък: Четирима души са с опасност за живота

Петима души са настанени в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване в Стара Загора след вчерашния всеобщ побой в централната част на Казанлък . Четирима от тях са с заплаха за живота. Това заяви шефът на лечебното заведение проф. Йовчо Йовчев. 

Един пациент е настанен в отделението по гръдна хирургия в тежко положение с увреждания на белия дроб, а четирима са в отделението по неврохирургия, разясни той. Трима от тях са с черепно-мозъчни контузии , а един е с повърхностни пострадвания. 

Припомняме, че в сбиването участваха към 30 души. То породи малко преди 14:00 часа на 20-и март на паркинга на Кооперативния пазар в Казанлък. Причината е омраза сред два рода , а случаят е станал след правосъдно дело в Районния съд в Казанлък сред същите лица. 

По-рано през днешния ден кметът на Казанлък Галина Стоянова  съобщи, че за следващ път ще упорства за пеши полицейски патрули на основни места в града и че ще изпрати питане към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора, Районното ръководство в Казанлък и Окръжна прокуратура по отношение на това какви ограничения е трябвало да бъдат подхванати и за какво се е стигнало до случая, приключил с съдбовен край за един от участниците. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР