Петима баскетболисти на Академик Бултекс 99, водени от спортния директор

...
Петима баскетболисти на Академик Бултекс 99, водени от спортния директор
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99 загря за косовари с акция по залесяване

Петима баскетболисти на Академик Бултекс 99, водени от спортния шеф Тина Димитрова, участваха в обичайното залесяване в ЖР Тракия, проведено от районния кмет Костадин Димитров. На него присъстваше и кметът на Пловдив Иван Тотев, волейболистки на Марица и една от най-хубавите ни лекоатлетки Габриела Петрова и нейния треньор Атанас Запрянов.

Никола Маравич, Васко Михайлов, Адриян Секулов, Мануел Джонсън и Паулин Жардим демонстрираха страхотни умения с лопатите и небрежно засадиха десетина дръвчета. Така те загряха уместно за извънредно значимия и сложен мач с Башкими в сряда от 18.30 часа в Колодрума.

Двубоят е реванш от плейофите за влизане във финалната четворка на Балканската лига, която ще се организира в Самоков на 14 и 15 април. В първата среща в Призрен пловдивчани изгубиха с 13 точки и в сряда ще имат сложната, само че не и невъзможна задача да заличат този пасив. Ръководство, треньори и баскетболисти приканват почитателите да изпълнят залата и да поддържат момчетата в следващия им значим мач през сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР