Петгодишният Тони Хъджъл от Кингс Хил в Кент успя да

...
Петгодишният Тони Хъджъл от Кингс Хил в Кент успя да
Коментари Харесай

Петгодишният Тони, който събра над 1 млн. паунда за болницата, спасила живота му

Петгодишният Тони Хъджъл от Кингс Хил в Кент съумя да събере над 1 млн. паунда за болничното заведение, която е избавила живота му. Момчето е с ампутирани крайници, тъй като като бебе бил измъчван от биологичните си родители, написа Би Би Си.
Любимецът на Англия кап. Том Мур получи рицарско звание Кралица Елизабет II публично поставя в рицарство избраниците през юни, когато публично се празнува рожденият ѝ ден
Тони върви с протези и на двата крайници. Детето се въодушевило от достижението на капитан Сър Том Мур, който събра близо 33 млн. английски лири и ги подари на Националната здравна работа на Англия.

Целта на Тони била да събере 500 английски паунда като върви всеки ден през юни, само че досега детето е събрало над 1 млн. паунда за Лондонската детска болница Евелина.

Осиновителката на Тони, Пола Хъджъл е без думи. „ Абсолютно ме отнесе! Това е нереално! “, споделя тя.

Тя посочи, че детето досега е минало 8,3 км, като дневната му достижение за изминато разстояние е повече от 800 метра.

„ Тони знае, че това е огромна сума пари и ще бъде извънредно горделив от постигнатото “, споделя Пола.

От детската болница разясниха, че от началото на предизвикването ходенето на Тони с протези се е подобрило доста. „ Той е безусловно звезда и е ужасно да знаеш, че събраните от него пари ще бъдат употребявани, с цел да помогнем на деца като Тони и техните фамилии “, споделя Каролин Гормли, шеф на дарителската стратегия на болничното заведение.

Междувременно дребният Тони продължава да върви и да преодолява всяко едно предизвикателство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР