Петчленна комисия, в която влизат ветеринарни доктори, зооинженер и главен

...
Петчленна комисия, в която влизат ветеринарни доктори, зооинженер и главен
Коментари Харесай

Пазарджик се похвали - зоопаркът получи лиценз до 2026 година

Петчленна комисия, в която влизат ветеринарни доктори, зооинженер и основен помощник, назначени от министерството на околната среда и водите, е направила инспекция за прелицензирането на зоологическата градина на в парк-остров " Свобода ".

Детайлно е тествано всяко пространство с типовете животни, техния генезис, от кое място се имат и по какъв начин са пристигнали. Напълно ремонтирана е кухнята, в която се подготвя ежедневната храна на жителите, а в множеството външни пространства са построени уреди съгласно спецификата на другите типове, изясняват от общината в Пазарджик.
свързани новини4442на 15.01.2016
" Всичко потегли от един детски зоокът със сърнички, еленчета, козички, понита и се трансформира в зоологическа градина ", си спомни кметът Тодор Попов.

" Освен, че дава отговор на всички условия, той е с значително животни и всичко е гратис за всеки. От една страна животните се усещат добре, тъй като отговаряме на всички условия, от друга позиция всичко е налично и е за наслада на децата ", означи Тодор Попов.

Управителят на зоопарк “Острова “ Петко Куртев показа, че проверяващите са били доста прецизни.

" Бяха тествани и вътрешните пространства на животните, които имат потребност от такива и се оказа, че за лъвовете и за тигрите имаме едни от най-хубавите условия в България, отговарящи на условията както извън, по този начин и вътре “, похвали се той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР