Петата поредна Македонска фондова борса за входящ туризъм заради кризата,

...
Петата поредна Македонска фондова борса за входящ туризъм заради кризата,
Коментари Харесай

Македонската туристическа борса тази година ще се проведе онлайн


Петата поредна Македонска фондова борса за входящ туризъм поради рецесията, породена от COVID-19 тази година, ще се организира на интернет платформата mtb.org.mk на 25 и 26 февруари.

Това заяви „ Независен вестник “, базирайки се на Националната асоциация за входящ туризъм на Македония, която е измежду уредниците на борсата.

Виртуалното събитие е отворено за всички туроператори и туристически организации, работещи в региона на входящия туризъм, както и хотели, заведения за хранене, превозвачи и туристически атракции.

Предимството при присъединяване, споделят уредниците, е, че те ще могат да разпространяват своите услуги и артикули пред задгранични туроператори, да беседват с тях и да получат нови контакти, които ще им оказват помощ в по-нататъшното съдействие. Тази година събитието няма да се разграничава по обсег, а единствено по метода на реализация.

Организаторите са удовлетворени от интереса досега, тъй като огромният брой получени заявки за присъединяване в борсата приказва самичък за себе си. Всички присъстващи ще получат скъпи препоръки по какъв начин да се възползват от дигитализацията в туризма. Те ще чуят новите световни трендове, показани от доказани международни специалисти в региона на туризма и най-важното - ще се срещнат с нови евентуални сътрудници, показват уредниците.

Има разнообразни благоприятни условия за фирмите, според от техния интерес. Нашата платформа предлага опция за разпространение на техните оферти пред задгранични туроператори, за назначение на срещи с тях, за продан на контакти и отзиви и за слушане на лекции от топ международни специалисти, които ще приказват за това какво можем да чакаме в бъдеще, споделя Влатко Сулев, който е ръководител на Националната асоциация за входящ туризъм на Македония.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР