Петър Шопов се завърна в Левски София.42-годишният специалист ще бъде

...
Петър Шопов се завърна в Левски София.42-годишният специалист ще бъде
Коментари Харесай

Петър Шопов пред Block Out: Искам Левски да печели титли и при девойките, и при жените

Петър Шопов се завърна в Левски София.

42-годишният експерт ще бъде основен треньор на женското направление в Левски София, и води тима при девойките старша възраст и дамите.

Женският Левски София се завърна към този момент шампионата на България - " Демакс лига " и записа първи триумф над Хектор с 3:2 под управлението на Петър Шопов.

Волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out откри Петър Шопов на работното му място в спорта зала “Левски София ”.

“Определено най-основната цел е да създадем като при мъжете на Левски, да спуснем нещо като единна методика надолу и да се търсят млади и перспективни деца за школата. Децата би трябвало в действителност да печелят трофеи, с цел да израстват ментално като първенци. Като цяло това е концепцията - първата. По-нататък е женският тим. Това, което направи Левски при мъжете, ще се постараем да го повторим и при дамите. Искам Левски да печели трофеи и при девойките, и при дамите ”, съобщи Петър Шопов в особено изявление за волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР