Петър Москов се изказа доста иронично относно извънредното положение в

...
Петър Москов се изказа доста иронично относно извънредното положение в
Коментари Харесай

Петър Москов предложи на Румен Радев да се зарази доброволно с коронавирус

 Петър Москов се изрече много иронично по отношение на изключителното състояние в България. Той приканва всеки, който зове за преустановяване на ограничаващите ограничения, да се болести довброволно с ковид. Ето целия му пост в обществените мрежи.

" Причината за ниските равнища на заболеваемост в България са ограниченията, които част от нас съблюдават, тъй като схващат, а останалите - тъй като са принудени да ги съблюдават. Ефективността на всяка мярка зависи от силата на инструментите с които страната постанова осъществяването ѝ върху най-невъзприемчивите групи от популацията. Сравнението с други страни и други епидемии като мотив, че " няма ужасно " е неправилно поради другите методологии, късият статистически ред и характерният ход на заболяването.

За да има герои (другото име на героизма е жертва), преди този момент е имало антигерои, поради които обществените ни системи се чупят преди да са подложени на същински напън.

Всеки представител на държавна институция, който приканва за преустановяване на ограничаващите ограничения в този миг, прави служебно закононарушение. Имам съответно предложение към всеки обществен бранител на рухването на ограниченията и " стадния имунитет ", без значение дали се споделя Радев.

Г-н Президент, дами и господа дарвинисти, това " стадо " има потребност от вашия образец. Хората ще повярват на апелите Ви, когато Ви видят в деяние. А точно, интензивно да се болестите, да ви мине и да тръгнете на работа. Така всички ще разберем, че няма ужасно и ще Ви последваме.

За да не губите време в търсене на болестта по улиците, Ви поканвам още в този момент (защото всеки изгубен ден е фатален) в реанимацията на болничното заведение, в която работя, където непосредствено от шланговете на респираторите на пациентите с ковид, да извършите три дълбоки вдишвания. Бързо и несъмнено, след това си Ви минава и обществото ще бъде уверено в правотата Ви.

Предложението е напълно съществено и в случай че не го приемете, значи сте лъжливи страхливци.

Г-н Президент, Вие сте български военачалник и като самоуверен и виновен човек, би трябвало да сте пръв. Знам, че няма да се поколебаете! За непринудено заразяване, което да ни направи свободни: София, бул. Евг. Павловски 1, УМБАЛ " Св.Анна ", КАИЛ-изток, търсете дежурният доктор. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР