Петър Хубчев ще поеме Левски веднага след европейската квалификация на

...
Петър Хубчев ще поеме Левски веднага след европейската квалификация на
Коментари Харесай

Хубчев поема "Левски", Балъков го сменя?

Петър Хубчев ще поеме " Левски " незабавно след европейската подготовка на националния тим против Косово довечера. Сензационната вест бе обявена от в. " 24 часа ", а по-късно се появи и в няколко електронни издания.

Според информацията селекционерът на България ще напусне поста си още във вторник без значение от изхода на дуела в Прищина. В петък националите стартираха акцията за Евро 2020 с тъждество 1:1 против Черна гора на стадион " Васил Левски ".

Твърди се още, че управлението на " Левски " е разочаровано от настоящия треньор Георги Дерменджиев. Бившият ментор на " Лудогорец " пое " сините " в края на зимната подготовка след раздялата със Славиша Стоянович. Под негово управление отборът победи ЦСКА с 1:0, само че отстъпи с 0:2 от " Лудогорец " и на процедура загуби шансове за купата. Хубчев се понравил на новите притежатели със смелостта си да постанова млади футболисти в националния тим.

Новият селекционер щял да се споделя Красимир Балъков. 52-годишния треньор на " Етър " евентуално ще получи позволение от БФС да води редом отбора от Велико Търново до края на сезона. На 7 юни националите ни гостуват на Чехия, а на 10 юни са домакини на Косово. Гостуването на Англия на „ Уембли " е планувано за 7 септември, а англичаните ще върнат визитата на 14 октомври. Три дни по-рано националите ни ще гостуват на Черна гора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР