Петък, 28 май – Засилен стремеж към справедливостЛуната и Юпитер

...
Петък, 28 май – Засилен стремеж към справедливостЛуната и Юпитер
Коментари Харесай

Петък, 28 май – Засилен стремеж към справедливост

Петък, 28 май – Засилен блян към правдивост

Луната и Юпитер са ситуирани по подобен метод, че ще предизвикат приятни страсти. Традиционно Луната постоянно въздейства върху чувствата и възприятията. Тя се свързва с концепцията за майчинството и женствеността, поради което ще въздейства удобно на представителките на нежния пол. Юпитер влияе като усилва оптимизма, насладата и увереността. Освен това тази планета ускорява устрема към правда и жаждата за правдивост. Това е повода, заради която заетите в правосъдната система, занимаващите се с философия, психиатрия и вяра, ще доближават до дълбоки прозрения и като цяло ще могат да се поздравят със сериозен триумф в работата си.

За Овните този петък е удобен за разрешаване на финансовите им проблеми. Ще имат шанс при намирането на спонсори, меценати или бизнес сътрудници, на които могат да разчитат.

Телците през днешния ден ще са обект на разрушителни рецензии. Добре е да не се засягат от тях и да вършат това, което желаят, следвайки финансовите си проекти.

Близнаците през днешния ден ще са във вихъра си – новият имидж, върху който работят от известно време, ще успее да провокира нужния резултат. Но дано да не се стремят да впечатляват близките, като харчат за последно.

Раците през днешния ден ще би трябвало да се примирят с действителността – няма да получат заемите, които желаят. Имат обаче шансове да обмислят нови разновидности за изкарване на спомагателни приходи.

Лъвовете през днешния ден ще отчетат, че имат съществени доходи, с помощта на упоритата си работа. Освен това техни другари ще ги поканят да се включат към нови доходоносни планове.

Девите ще имат мощно предпочитание да украсят или преустроят дома си. За някои от тях през днешния ден е уместно време да си купят нова къща или кола. Това важи изключително за тези представители на зодията, които добре са си разчели бюджета.

Представителите на зодия Везни ще се усещат на финансовия фронт като на транспортен съд в разлюляно море – нестабилни и несигурни. Успокояващото е, че няма да имат огромни загуби, само че няма и да могат да се поздравят със съществени облаги.

Скорпионите ще станат очевидци по какъв начин членове на фамилията им усилват приходите си. Ако в този миг ги поддържат морално в новите им инициативи, това освен ще укрепи доверието посред им и ще усили фамилните капитали.

Стрелците ще са склонни да демонстрират прекомерна благотворителност. Ще се изкушават да си вършат първокласни дарове. И няма да се замислят дали имат потребност от дадена покупка или не.

Козирозите през днешния ден ще имат чувството, че парите изтичат всред пръстите им. Ще имат огромни разноски за пътни и за медициски услуги. Този петък е подобаващ да стартират да икономисват по малко, само че постоянно.

Водолеите ще вложат времето и силата си в разбори и разсъждения, а не толкоз в дейности. Това няма да им помогне да натрупат облаги, само че ще им даде ново знание – ще им отвори нови порти, зад които е добре да знаят какво има.

За представителите на зодия Риби този петък е уместно време да поговорят с началниците си за покачване или да помислят за смяна в кариерата с по-добри финансови вероятности.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР