Петък, 24 септември – Неочаквани събирания и разделиРазположението на планетите

...
Петък, 24 септември – Неочаквани събирания и разделиРазположението на планетите
Коментари Харесай

Петък, 24 септември – Неочаквани събирания и раздели

Петък, 24 септември – Неочаквани събирания и раздели

Разположението на планетите Венера и Уран една по отношение на друга ще продължи да въздейства на взаимоотношенията ви. Възможно е, както да създадете нови, дълготрайни контакти, по този начин и ненадейно да се разделите с до неотдавна правилен другар, скъп бизнес сътрудник или обичан.

Днес, нагледно казано, тъгата за един, ще е наслада за различен. Но даже и да прекратите връзките си с значим за вас човек, ще имате късмет да станете част от общественост, която ще ви поддържа и въодушевява години наред. Уран ускорява в огромна степен желанието за независимост, тъй че в случай че не желаете да се разделяте с някой скъп сътрудник, счупете оковите, с които сте го привързали към себе си.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще са доста импулсивни купувачи. Може да са мощно изкушени да „ резервират авансово “ полет за Луната или да сключат договорка от вида „ в никакъв случай преди и в никакъв случай по-късно “.

Телците ще приключат с от дълго време отлагани финансови въпроси. Ще работят за стабилността на своята компания и ще са признателни, че всичко е завършило наред, без да им се постанова да уволняват и редуцират.

Близнаците ще се втурнат въодушевено в ново начинание според от финикийските знаци в джоба им. Това може да разочарова някои техни правилни другари, които чакат от тях постоянно да са на кормилото, с бойна ария на уста.

За Раците е удобен ден да влагат във възобновими енергийни източници. Препоръчително е да поддържат контактите си с хора на мощни позиции, защото те ще им оказват помощ за сключването на покупко-продажби, от които ще завоюват доста положителни суми.

Лъвовете ще поддържат висок стандарт на живот – ще живеят по този начин, като че ли постоянно са закусвали хайвер, ягоди и шампанско. Няма да имат терзания за утрешния ден, тъй като ще са изпълнени с невероятната убеденост, че ще продължат да печелят доста и даже ще утроят облагите си.

Представителите на зодия Дева ще са разочаровани – ще видят, че без значение какъв брой старания влагат в работата си, не печелят и стотинка повече. Това обаче е единствено краткотрайна фаза, през която би трябвало да преминат. Скоро финансовото им положение ще се усъвършенства.

Везните ще вложат голяма сума в подарък, с който да зарадват половинката си. Това може да е екскурзия до екзотично място, лятна вила или нов състезателен автомобил. С този подарък ще повлияят и на имиджа си в общественото пространство, въпреки че, с цел да има по-голям позитивен резултат, би било добре да помислят за инвестиция в благотворителна идея.

Скорпионите би трябвало да поддържат положителни връзки с хората, които им дължат пари. Това ще улесни връщането им, а тези средства ще са им нужни да покрият разноските си в сериозен за тях миг.

Стрелците ще имат мощното предпочитание да се отдадат на развлечения, само че би трябвало да бъдат по-практични и добре да възнамеряват разноските си, в противоположен случай могат да се окажат до края на година в режим „ изискана казарма “ – единствено на самун и леща.

Козирозите е добре да влагат в ново научно изобретение, а не в кола или къща. На този стадий капризи от персонален темперамент единствено ще ги забавят по пътя им към отдадената работа за общото богатство.

Водолеите , заети в областта на туризма, могат да помислят какви нови услуги могат да предложат на клиентите си. Днес е удобно време да развият бизнеса си и да основат нови партньорства - с дресьори на пеещи делфини или укротители на змии.

За Рибите през днешния ден е целесъобразно да се съветват със своя експерт-счетоводител, в случай че са в доста заплетена финансова обстановка. Колкото и да не обичат да молят за препоръки, през днешния ден е значимо да помислят за оцеляването на компанията си и за нейното действие в бъдеще.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР