Петъчните вечери ще предложат истинско екранно изживяване с . В

...
Петъчните вечери ще предложат истинско екранно изживяване с . В
Коментари Харесай

Премиерен филмов маратон с хитови заглавия тази есен по KINO NOVA

Петъчните вечери ще предложат същинско екранно преживяване с. В продължение на 12 седмици всеки петък от 21.00 ч. почитателите на седмото изкуство ще имат опцията да гледат обичани актьорски имена в редица завладяващи и известни кино заглавия. Началото на премиерния кино маратон е на 4 октомври, този петък, от 21.00 ч.

Първата лента е ексцентричната комедия „ Това е краят “ и наблюдава приключенията на шестима другари, които са „ залостени “ в къща след серия от разрушителни събития в Лос Анджелис, Калифорния. Докато на открито всички полудяват от възприятието на суматоха и невъзможност, вътре в къщата младите мъже стартират да се борят един против различен. Участие взимат Сет Роугън, който е и режисьор, Джеймс Франко, Джона Хил и Ема Уотсън.

На 11 октомври, петък, 21.00 ч. ще се излъчи премиерата на историческата драма „ Треска за лалета “ . Действието се развива през 17-ти век и споделя за красиво и изоставено момиче на име София (Алисия Викандер), наложително омъжена за богат и всесилен търговец – трагичен " аранжимент ", който я избавя от бедността.
 Треска за лалета NOVA
След като брачният партньор й поръчва портрет, тя стартира буйна връзка с безпаричен актьор, който се препитва с изобразяване. В устрема си да избягат от всеобхватната и рискова хватка на търговеца, влюбените рискуват всичко с вярата, че един ден ще имат по този начин жадуваната независимост.-->

В основните функции на третата петъчна кино премиера от 2018-та са неустоимата Чарлийз Терон, Аманда Сийфрид, Джоел Еджъртън и Дейвид Ойеуоло . Великолепният микс от черна комедия, чист екшън и трагична конспирация „ Гринго “ ще изпрати феновете на KINO NOVA в Мексико, където добре възпитаният предприемач Харълд Сойнка попада сред подмолни сътрудници, наркобосове и наемници със подозрителен морал. Пресичайки границата на закона, Харълд се трансформира в търсен нарушител, който ще се бори за своето оцеляване.
 Гринго NOVA
Когато един предан брачен партньор и татко остава самичък вкъщи за уикенда, две непознати млади дами ненадейно чукат на вратата му за помощ. Това, което стартира като добър жест от страна на героя на Киану Рийвс , води до рисково съблазняване и смъртоносна игра на котка и мишка. Развръзката на задъхващия трилър „ Чук-чук “ ще стане ясна на 25 октомври, петък, от 21.00 ч.
 Чук-чук NOVA
Всяка петъчна вечер филмовият канал ще зарадва почитателите на същинското кино с излъчването на премиерен филм. Не пропускайте началото на 4 октомври, от 21.00 ч. , а най-запалените киномани ще могат да завоюват специфични награди във на KINO NOV
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР