Петъчната дискотека тази седмица започваме с Меган Трейнър, която пусна

...
Петъчната дискотека тази седмица започваме с Меган Трейнър, която пусна
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Петъчната дискотека тази седмица започваме с Меган Трейнър, която пусна нова ария и видео. " With You " е с присъединяване на Kaskade и се чака да откри място в идния албум на певицата. Treat Myself трябваше да излезе на 31 август, само че беше отсрочен за началото на 2020 година, поради желанието на Трейнър да включи още песни в него.

Продължаме с Чарли Пут , който прави своето триумфално завръщане с " I Warned Myself " . Примамливо хипнотизираща и зареждаща ария, която смесва пулсиращи басове с фалцетния глас на Чарли и искрено смелия текст на песента.

След Чарли Пут идва ред и на Чарли Екс Си Екс, която работи взаимно със Скай Ферейра за основаването на новото парче " Cross you out " . Песента ще бъде част от идния нов албум на Чарли, който чакаме да излезе на 13 септември.

След Чарли (Пут) и Чарли (Екс Си Екс) се насочваме към новата поп сензация, както обичат да назовават Ава Макс . Тя показа песента си " Torn " , която следва неотдавна издадените сингли " Freaking Me Out " и " Blood, Sweat & Tears ".

Въпреки че излезе преди повече от седмица ( и за някои може и да не е нова), няма по какъв начин да не включим " James Bond " на Иги Поп , тъй като по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай, изключително що се отнася до такава велика ария. Това е второто парче от идния му нов албум Free, който чакаме с голямо неспокойствие на 6 септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР