Пет златни медала спечели най-големият производител на високоалкохолни напитки VP

...
Пет златни медала спечели най-големият производител на високоалкохолни напитки VP
Коментари Харесай

VP Brands International прибра пет златни медала за своите ракии

Пет златни медала завоюва най-големият производител на високоалкохолни питиета VP Brands International на Винария. С високите оценки бяха отличени Кайлъшка мускатова, Кайлъшка гроздова, Кайлъшка сливова, Пещерска гроздова и Пещерска мускатова.

Над 300 проби виновност, ракии, винено бренди и спиртни питиета участваха в Международния конкурс тази година. Напитките се оценяваха от 20-членно жури, в което вземат участие одобрени дегустатори от страната и чужбина. Изискванията по оценяване на пробите и тази година са напълно съобразени със стандартите на Международната организация по лозата и виното OIV, със 100-балната система и дегустационен лист.

Иван Папазов, изпълнителен шеф на VP Brands International получи огромните награди за ракиите от името на родния производител. Компанията е водач на пазара за произвеждане на високоалкохолни питиета.



„ Това отличие е следващото доказателство, че напъните ни са в вярната посока. Но когато екипът е мощен и обединен резултатите не закъсняват “, разяснява мениджърът. Медалът за Кайлъшка сливова пък потвърждава триумфалното завръщане на плодовите ракии. "През годините VP Brands International влага непрекъснато в най-модерната техника и най-много в чиновниците. Обезпечихме производството и със лични лозови масиви. Всичко това ни дава опция за надзор на всеки стадий и през днешния ден марките ни са пример и барометър за категорията ракия “, добави още Иван Папазов. Не остана място във витрините ни от медали, пък се пошегуваха хора от екипа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР