Пет месни продукта от собствената марка на Kaufland България -Брей!“

...
Пет месни продукта от собствената марка на Kaufland България -Брей!“
Коментари Харесай

Къде във Варна се предлага месо с 4-степенен контрол на качеството?


Пет месни продукта от личната марка на Kaufland България -„ Брей! “ получиха интернационален документ за качество – TÜV Nord. Кюфтетата, кебапчетата, наденицата, каймата и карначетата родно произвеждане минаха през 4-степенен надзор на качеството от европейската лаборатория, като дадоха отговор изцяло на високите й стандарти. Сертификацията включва както първичен цялостен разбор на качеството на продуктите, по този начин и вдишване на дълготраен ангажимент, част от който са и изненадващи следващи инспекции на индустриалните процеси и съхранението на продуктите.



Сертифицираните месни артикули от марката „ Брей “ могат да бъдат открити във всички хипермаркети на Kaufland във Варна на следните адреси - ул. " Девня " 24, ул. " Христо Смирненски " 2, ул. " Д-р Петър Скорчев " 2, бул. " Република " 60, бул. " Трети март " 77.

„ За нас в Kaufland главен приоритет е да осигуряваме на милионите ни български консуматори качествени и свежи артикули всеки ден. Сертификацията на качеството на месните артикули от серията „ Брей! “ ни дава спомагателна убеденост, че предоставяме на клиентите си единствено най-хубавото. Ние сме водачите на пазара и като такива – безкомпромисното отношение към качеството на стоките в нашите хипермаркети е безусловно наложително “, разяснява Ялчин Джем, основен търговски шеф на Kaufland България и член на борда на шефовете.

Сертификатът на ТÜV удостоверява, че тестваните артикули дават отговор на интернационалните стандарти за качество и сигурност на храните в съответната категория артикули. Одитът стартира от индустриалната база на лични марки месо и месни артикули, като включва инспекция за съблюдаване на условията при банкет на първични материали, произвеждане, предпазване и експедиция на подготвен артикул. Той се прави, както на база на протоколите от лабораторните вътрешни проучвания на Kaufland, по този начин и на изненадващи инспекции от TÜV Nord. Мострите за лабораторен разбор се закупуват непосредствено от случайно определен филиал на Kaufland в България, с цел да удостоверят качеството на крайния артикул – подобен, какъвто той доближава до клиентите.

Сертификатът на  TÜV дава право на Kaufland България да употребява логото на институцията върху опаковките на всички сертифицирани артикули. Пакетирането им се осъществя по модерни опаковъчни технологии в цеховете на производителите.

Припомняме, че неотдавна кюфтета „ Брей! “, които се подготвят по стандарт „ Стара планина “, бяха отличени „ Избран артикул на годината “ в най-голямата международна ранглиста „ Продукт на годината “, гласувана напълно от потребителите.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР