Пет магични дни ни чакат през декември.Те са изключително силно

...
Пет магични дни ни чакат през декември.Те са изключително силно
Коментари Харесай

5 магични дни през декември. Очаквайте чудеса

Пет магични дни ни чакат през декември.

Те са извънредно мощно заредени с сила и във всеки един от тях желанията ще се сбъдват, вероятни са и чудеса.

В дни като тези е добре да се борите с нездравословните привички, да предприемате стъпки към щастието и да търсите нови източници на наслада. Първото и най-важно предписание на всеки сполучлив ден е да не стоите неподвижно и да вървите към фантазията си, без значение какво е належащо, предава Факти.бг.

На 5 декември Нептун ще стартира своето непосредствено придвижване, което ще предизвика събуждането на добротата и честността у хората. В света ще има доста по-малко неистини и превземки.

Този резултат ще бъде доста мощен и видим в първите дни на директното придвижване на тази планета.

Астролозите означават, че в случай че някой играе отрицателна и нападателна игра против вас, можете да отговорите на този човек със същото. Ако желаете справедливостта да спечелва, това най-вероятно ще се случи на 5-ти.

8 декември – Опозиция на Слънцето и Марс

Втората съпротива за месеца ще се случи на 8-и. Този път Марс ще играе дружно със Слънцето. Това ще бъде извънредно прочувствен ден, в който ще бъде потребно да признаете любовта си, да споделите възприятията си със сродната си душа, да създадете нови другари. Слънцето и Марс ще основат идеални условия за намиране на нови източници на благополучие, ентусиазъм и мотивация. Лошите мемоари евентуално ще избледнеят на назад във времето.

12 декември – Огледална дата

12 декември е последната огледална дата за 2022 година Сборът на 1 и 2 дава 3, което значи, че денят ще премине под контрола на Тройката. Това ни споделя, че Вселената ще се опита да ни уведоми кое е значимо в този момент и кое не си заслужава вниманието ни. Много хора в този ден ще съумеят да си върнат интереса към живота. Това ще бъде отлично време да се справите със страховете и неувереността в себе си. Късметът ще последва тези, които са удовлетворени от себе си и имат вяра в най-хубавото. Тройката е неразривно обвързвана с кармичните процеси, тъй че действайте съгласно съвестта си, с цел да привлечете повече шанс на 12-ти и отсега нататък.

14 декември – Пик на метеоритния поток Геминиди

Геминидите са метеорен поток, чийто радиант е съзвездието Близнаци. В този ден можете да пътувате. Седенето у дома не е целесъобразно, както и дългото усамотение. Това е превъзходен ден за четене на книги, учене, навестяване на лекции, придобиване на нови умения.

20 декември – Юпитер се завръща в Овен

На 20-и Юпитер ще се реалокира в Овен. Ще бъде добър ден за самоанализ, връзка и опити за разрешаване на различия, в това число и по правосъден ред. Денят е доста удобен за правни съвещания, опити за договаряния.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР