Песента, с която Виктория ще представи България на Евровизия 2020,

...
Песента, с която Виктория ще представи България на Евровизия 2020,
Коментари Харесай

Tears Getting Sober е българската песен на Евровизия 2020 в Ротердам

Песента, с която Виктория ще показа България на Евровизия 2020, носи заглавието “Tears Gettingн Sober”. Композицията и музикалното видео ще бъдат показани за първи път на 7 март в 10.00 часа в ефира на предаването “Денят стартира с Георги Любенов” по Българска национална телевизия 1.

“Много съм разчувствана, че тъкмо “Tears Getting Sober” е песента, която ще извърша на Евровизия. Тя е доста персонална за мен, тъй като имам доста огромно присъединяване в нея като създател. Вярвам, че ще показва България почтено през май в Ротердам.”, споделя младата певица, която е един от основателите на музиката и текста на българската ария.

Повече информация за “Tears Getting Sober”:



Освен Виктория, в екипа виновен за музиката и текста на “Tears Getting Sober” попадат още един от най-успешните български композитори Борислав Миланов, както и младите му сътрудници от Symphonix International - Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция. Песента е продуцирана от българската продуцентска компания Ligna Studios.

Геновева Христова споделя за плана: “Около избора на “Tears Getting Sober” се сплоти целият ни екип и сме извънредно радостни, че към този момент можем да обявим и имената на страхотните композитори и текстописци, които сътвориха песента.

Евровизия 2020 се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска Национална Телевизия и Ligna Group, като за първи път в присъединяване на България в Евровизия се включва и общоприет спонсор. Това е българската компания iCard - водач на европейския финтек пазар, с интервенции в 30 страни и над 250 чиновници. Без тяхната поддръжка този план няма по какъв начин да се осъществя в този размер и обсег. Това партньорство демонстрира и способността на Българска национална телевизия да притегля новаторски марки с висока добавена стойност.”

Дигиталната премиера на видеото ще се случи на особено създания уебсайт eurovision.icard.com на 7 март от 10:20 часа българско време, а меломаните в България ще могат да я чуят за първи път в музикалната стрийминг платформа Deezer.

Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени онлайн по Българска национална телевизия 1 на 12, 14 и 16 май от 22 часа. България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на 14 май.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР