Песен, в която министър-председателят Тереза Мей е обвинена в непоследователност

...
Песен, в която министър-председателят Тереза Мей е обвинена в непоследователност
Коментари Харесай

Шоу на Острова! Песен за Тереза Мей хвърли в шок Великобритания

Песен, в която министър-председателят Тереза Мей е упрекната в променчивост и неистина, стремглаво набира известност във Англия, оповестява Нова телевизия. Композицията " Liar Ge2017 " („ Лъжкиня, Общи избори 2017”) е на групата Captain Ska („ Кептин Ска”) и е на второ място в английския чарт iTunes („ Ай тюнс " ).

Текстът на песента упреква Мей, че поемайки премиерския пост преди година, е дала обещание Англия да стане страна с равни благоприятни условия за всички, само че в действителност е понижила заплатите в опазването на здравето и образованието и е трансформирала радикално позицията си по обществени въпроси.

„ Тя е лъжкиня, лъжкиня, не би трябвало да й се има вяра, не, не, не” е главният претекст на песента, изпълнявана от женски вокал. Като декор са инсталирани основни изявления на Мей.

Популярността на " Liar Ge2017 " надвиши тази на осъществявания на Майли Сайръс, Найъл Хоран и Ед Шиърън. Големите радиостанции обаче не я излъчват, тъй като съблюдават условието на медийния регулатор Ofcom (Офком), който не разрешава пристрастност при отразяването на настоящата предизборна акция.

рупата обаче разгласява клип на песента на уеб страницата си и в портала YouTube („ Ютюб”). За 4 дни видеоклипът е събрал съвсем 600 000 гледания.

Групата Captain Ska оповестява на уеб страницата си, че е основана през 2010, тъй като до тогава на музикалния пазар нямало никой, който да даде заслужен музикален отговор на тогавашното съдружно държавно управление на консерваторите и либерал-демократите и програмата им за строги икономии.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР