Перник. Възпитаниците на детско-юношеската школа на Миньор“, които завоюваха две

...
Перник. Възпитаниците на детско-юношеската школа на Миньор“, които завоюваха две
Коментари Харесай

Перник: Възпитаниците на детско-юношеската школа на „Миньор“, завоювали две купи в Международния турнир по футбол Sandanskicup, се срещнаха с кмета Вяра Церовска

Перник. Възпитаниците на детско-юношеската школа на „ Миньор “, които завоюваха две купи в Международния шампионат по футбол Sandanskicup, се срещнаха с кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейния заместител Денислав Захариев, с цел да споделят достиженията и хубавите страсти от надпреварата. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Поздравявам ви, благи деца, за резултатите, които сте постигнали. Перник се гордее с вас, продължавайте все по този начин сполучливо да представяте града ни. Имате превъзходни треньори и им благодаря за напъните, които поставят всекидневно за вас “, съобщи кметът Церовска и сподели, че ще предложения младите спортисти на откриването на площадката в кв. „ Драгановец “, която е 15 подред построена в общината за безплатно прилагане от жителите.
Зам.-кметът Денислав Захариев също поздрави възпитаниците на школата и им пожела с усмивка повече купи, с цел да идват по-често при кмета.
„ Продължавайте да упражнявате с хъс и не забравяйте учебното заведение “, уточни Захариев.
Пернишките момчета, набор и 2004 и 2008, сграбчиха Купите и станаха първенци в шампионата Sandanskicup.В него взеха присъединяване над 70 тима от общо 9 страни, в това число и пернишките школи на Миньор-Перник в шест възрастови групи.
На срещата при кмета бяха и треньорите Иво Славчев, Венелин Трайков и шефът на школата Петър Анестиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР