Перник. По покана на кмета д-р Вяра Церовска в заседателната

...
Перник. По покана на кмета д-р Вяра Церовска в заседателната
Коментари Харесай

Перник: Надя Боянова е новият председател на Общинската избирателна комисия

Перник. По покана на кмета доктор Вяра Церовска в заседателната зала на Община Перник се организираха съвещания за установяване състава на Общинска изборна комисия, по отношение на производство на изборите за общински съветници и кметове, планувани за 27 октомври 2019 година В срещата взе присъединяване и секретарят на Общината Радослава Манова. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник .
При осъществяване на консултациите представителите на партиите и обединенията се споразумяха за заеманите позиции в 13 членния състав на Общинска изборна комисия, който се състои от 1 ръководител, 2 зам.-председатели, 1 секретар и 9 члена.
В Община Перник в състава на ОИК ще бъдат назначени представители на следните партии и обединения: Политическа партия ГЕРБ, „ Българска социалистическа партия за България “, Движение за права и свободи, „ Воля “, „ Демократична България – обединяване “ и Коалиция „ Обединени патриоти “.
Надя Боянова е новият ръководител на ОИК – Перник. Тя е от квотата на партия ГЕРБ и е с юридическо обучение. Заместник - ръководители на ОИК ще са Галина Никодимова от Движение за права и свободи и Моника Стоянова от Коалиция „ Обединени патриоти “. Позицията на секретар беше решено да се заеме от Станка Рударска представител на „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР