Периодично в Интернет пространството се появява някаква тенденция, която има

...
Периодично в Интернет пространството се появява някаква тенденция, която има
Коментари Харесай

Татуировки - изгорени на слънце - най-лошата тенденция

Периодично в Интернет пространството се появява някаква наклонност, която има доста почитатели. Спомняте ли си по какъв начин в мрежата се извърши с клипчета на хора, които се заливаха с кофа с лед или " канеленото предизвикателство "? Сега се шири наклонността на изгорените от слънцето татуировки. Това, съгласно кожните експерти, е една от най-лошите и нездравословни моди.

За да си направи човек такава татуировка, той поставя лепенка в желаната от него форма някъде върху тялото си и след това ляга под мощното слънце без слънцезащитен крем. Вследствие на това кожата на цялото му тяло почервенява или почернява, единствено мястото с лепенката остава бяло и след премахването на пластира се оформя странната татуировка.

Последователите на тази наклонност си мислят, че това е ужасно лятно развлечение, само че доста бъркат.

" Хващането на загар и излагането на слънце без предпазен крем е рисково за здравето. Това е знак, че кожата е получила ултравиолетово облъчване с капацитет, който може да промени клетките по този начин, че да докара до риск от насърчаване на рак на кожата или прибързано стареене на кожата ", споделя доктор Рейчъл Назарян - кожен лекар, пред Health.

Тя е безапелационна, че лепенето на пластири по кожата за постигането на стремежи резултат е също рисково и не трябва да се практикува. Затова не се поддавайте на нездравословната наклонност, а всеки ден използвайте слънцезащитен крем. Всеки ден, без изключение!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР