Периодът ще премине между еуфорията и съмненията. По отношение на

...
Периодът ще премине между еуфорията и съмненията. По отношение на
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /9 до 15 юни/

Периодът ще премине сред еуфорията и подозренията. По отношение на работните проекти сякаш никой няма подозрение, че е настъпил моментът за смяна. Не по този начин стоят нещата в персонален и съкровен проект. Там възприятията и взаимоотношенията се ценят по това какъв брой дълготрайни са. Всичко това се дължи на съюза сред Венера, Юпитер и Нептун, които се харесват и вършат доброволни и хармонични връзки между тях. Поне до 12 юни ще имаме опция да създадем нещо значително за взаимоотношенията, на които държим, както и да усъвършенства тези, които куцат.

Щастието, по-скоро чувството за него, ще е толкоз осезателно, че мнозина ще си помислят дали не са отишли без да схванат на друга планета. На този декор си е напряко светотатство да демонстрираме подозрителност. Това възприятие би могло за момент да горчи освен положителните връзки с близките, само че и да провали значимите и забавни проекти за близкото бъдеще.

В актуалната обстановка ревността също няма място. Тя само може да издаде вашата уязвимост и да станете обект на насмешки.

По-лошото е, че отхвърлените и подложените на критика са в положение да съберат сили и да вложат цялата си сила в дейности, които не могат да се дефинират по различен метод, с изключение на като нарушаващи законите, публичния ред, морала на обществото, към което принадлежим.

Ако някой се изяви по този метод през интервала, с право можем да го назовем маргинал.

Овен

Повишаване на приходите

Вие сте в чудесна интелектуална форма. Интересувате се от изкуство, литература и сами се пробвате да се справяте с тези форми на изложение. Това е по този начин, тъй като се вълнувате от живота на другите, за проектите им. Дори се престрашавате да се питате и да задавате въпрос: дали се вписвате в тях? Непринудено ще поддържате връзка с разнообразни хора по разнообразни тематики. Отвътре ви идва да го вършиме, само че в същото време имате сериозен претекст – търсите потребна информация, желаете да разширите хоризонта на опциите си. Правилно сте решили, че не е належащо да минавате и вие по трънливия път към истината. Вероятно ще се справите доста добре със задачата, която сами сте си сложили, защото през дните след 9 юни мнозина се поздравят с покачване на приходите или на приходите от възнаграждение/заплата. До края на седмицата ви остава да управлявате рационално добитото и да не демонстрирате чувството си за предимство.

Телец

Важни диалози

Очаквате да преживеете умерено дните, а и вибрациите на планетите подготвят да го осъществите. Започвате седмицата с важен/важни диалози, уверени, че по този начин ще избегнете прочувствено сепуко и ще предовратите наличните сили да се разпилеят, вместо да ги насочите за справяне с провокациите на работното място, в бизнеса, в учението. Разговаряйки, се съгласявате с всеки и с всичко, даже да е противоположното на предходните ви изказвания, планове и цели. Тъй като Сатурн е в сродния ви знак, този на Козирог, вие не се страхувате даже от сянката на конкуренцията, на критици и нямате никакво желание да си посипвате главата с пепел даже да осъзнавате, че не сте взели вярното решение. Може би това ще е вашата печеливша тактика през днешния ден. Доверете се на възприятието си за обстановка и настоявайте на прецизен и явен отговор от отсрещната страна. Дължите го на себе си, а не на някого различен.

Близнаци

Предложения валят към вас

Мислите единствено за покупко-продажби, търговия и бизнес и то с реализация и цели по нов метод. Поради това ще ви се постанова да се виждате с нови хора и да влизате в контакт с лица, новопоявили се във вашия отрасъл. Ще почерпите от тях хрумвания. Но това не е най-важното. Съсредоточили сте се в задачата - приемане на дял. Предложенията към вас валят. Вие би трябвало да ги разпределяте и квалифицирате, тъй като не ви е належащо да знаете всичко, а единствено това, което може да промени делника ви, да го направи съответен на вашите упования, които тичат надалеч напред пред опциите в материалната сфера към сегашния миг. Именно на 9 юни ще ви е доста, доста мъчно да се накарате да изпълнявате нормалните си, досадни, съгласно вас, задължения, да сте там, където чакат близките и да вършиме това, което ви разпореждат. На 10-11 юни пренебрегнете предизвестия, тъй като вярвате, че ще овладеете обстановката. Дано да сте прави.

Рак

" Не " на полурешенията

Ще сте склонни да развивате свърх сензитивност и чувствителност. Едната страна на вашите качества ще ви е извънредно от изгода в материалния свят. Вие ще се ориентирате съвършено кой е подобаващ за съдружничество, за взаимна активност и кой ще се издигне в йерархията, с цел да го последвате първо, а след това да изпреварите, употребявайки го за ракета притежател. Другата страна от личностните ви особености все още ще ви разреши да се сближите с хора, които все още са в центъра на публичното внимание и да видите в тях изразител на вашите хрумвания и очаквания. Дните след 10 юни ще ви дават опция да съедините в едно отличната си ориентираност в настоящата конюнктура с запознанство си с хората, ръководещи с днешна дата процесите във вашето общество. Остава само да позволите на креативната си природа да се изяви, с цел да не отиде напразно целенасочената сила, а вие да би трябвало още веднъж да се съгласяте или примирявате със идващите полвинчати оферти.

Лъв

Намирате излаз от досадна обстановка

Нуждаете се от многообразие. Мнозина ще го сторят, като се запътят към нови планове. По този мотив ще се постараете да заинтригувате високопоставена/авторитетна персона с концепциите си. Тутакси ще предизвикате сериозен диалог на 10 юни. Докато се радвате на анонсите, че нещо от това може да се случи в обозримо бъдеще, част от вас застанат пред друга алтернатива: належащо ли им е да жертват нещо в името на фамилното успокоение? Този развой се подтиква и се актуализира непрестанно през вътрешната ви нужда от хармонията. Готови сте да пренебргнете своето успокоение. Моля, до момента в който търсите компромиса, колкото по-сговорчиви сте с близките, толкоз под-добре ще ви вървят работите и ще стигнете до верни решения след спокоен разбор и размисъл. Моля, давайте ухо на приказките на околните си, тъй като е допустимо те към този момент да са намерили така лелеяния излаз от една обща обстановка, с която не ви се занимава.

Дева

Споделете проектите - потребно е

Размишлявате за живота. Най-интересната част от тези моменти е времето, отдадено на проектите за на следващия ден и за по-нататък. Тях все още не мислите да споделяте с никого, най-малко към този момент. Не намирам решението за рационално, защото през седмицата концепциите, които са годни за потребление и тези, които биха били продуктивни след време, идват при вас от страна на околните или по другарска линия. Онези, които ви познават, добре разгадават желанията ви преди да сте ги изреклили гласно. Още повече, че по време на дисхармонична връзка сред Меркурий /вашият управител/ с Нептун, даже да сте напълно вгледани в делата си, отново има опция от неуспех. И нещо друго липсва. Все още не сте си подготвили средства за съответно посрещане на високия полет на желанията си за лятото. Започнете да се запасявате с пари от 9 юни, с цел да сте подготвени в деня на заминаването или началото на друга самодейност.

Везни

Голяма крачка в кариерата

Звездните условия ви провокират да имате по-ясна витална позиция. Създават се условия да се присещате за предишното, а и събитията от делника през днешния ден допълват картината със събития, които безусловно би трябвало да бъдат разбрани и оценени. Случващото се несъмнено има връзка и ще има значение за пътя ви напред. Това е освен планетно положение, а ваша вътрешна увереност. Към 10 юни ясно ще осъзнаете какъв брой доста промени към този момент преживяхте и по какъв начин не е допустимо да продължите по някоя от утъпканите пътеки. На 11 юни животът ви сервира наготово отговори, с които подсъзнателно сте били наясно и към които в този момент доста елементарно и бързо ще се адаптирате. Някои ще създадат огромна крачка в кариерата, откакто получат предстоящото покачване, други ще осъзнаят в каква посока би трябвало да насочат напъните си в своя бизнес, трети – ще одобряват предизвикването на публичната работа. Но никой няма да остане там, където го е заварил артистичният аспект Венера/Марс. Всеки от вас се нуждае от минутата си за изява и популярност.

Скорпион

Приключвате неприятности от предишното

Установявате ненапълно с изненада какъв брой сте смели. Правите крачки в незнайното и не изпитвате нито боязън, нито съмнения. Това е знак, че сте преработили вярно мощната сила на Юпитер от знака на Скорпион, който все още е и назадничав. Остава единствено да констатирате, че определеният нов метод ще ви разреши да приближите задачите си. Така стоят нещата в областта на вашата социална, професионална и служебна изява. Когато повдигате завесата на семейно-партньорските връзки, би трябвало да сте внимателни. Отсрещната страна не е по този начин схватлива или има други проекти, за които не сте известени. Преди да вършиме оферти и да задавате въпроси, първо разберете на каква вълна е индивидът до вас. 9, 10 и 11 юни са ви предоставени за реализиране на естетика и единодушие в персоналния живот. Защо да пропускате шанса с един диалог да приключите неприятна обстановка от близкото минало?

Стрелец

След моментите на нужда от размисъл за претегляне на събитията и на настоящите обстановки, което ще се случи на 9 юни и от 12 до 15 юни животът ви е ураган от събития и оферти. Не е допустимо да останете настрана от публичните процеси, да не се вълнувате от протичащото се на работното ви място или от ориста на вашите съседи, познати. Сърцето ви бие в синхрон с качествата на атмосферата извън и вие сте подготвени да визиите своята кардинална позиция. От една страна, по този начин ще останете правилни на себе си, само че от друга, ще привлечете вниманието на останалите и ще разширите кръга си от познанства и другарства. Надявам се, рационално да отложите за след три седмици подписването на документи или уреждането на значими финансови въпроси, защото аспектът Меркурий/Нептун при вас не е в интерес на вземането на верни решения в тази сфера. Ако към този момент сте решили нещо съответно, продължете го. Ако към момента би трябвало да го извършите, изчакай.

Козирог

Спокойствието, което ви е обхванало ще направи чудеса с живота ви. Не споделя, че то идва " от горната страна ". Вие работихте доста и усърдно следвахте предначертанията си. Няма по какъв начин да не загатна, че наличието на планетата Юпитер в знака на Скорпион способства да се сработите с близките и да изградите своя ясна тактика за взаимоотношения и взаимна работа. Сега е моментът да го разберете и отчетете. След 9 юни събитията ви оферират да се отпуснете и да откриете привлекателната страна на живота. Не се тормозете, нищо значително няма да се случи, до момента в който отсъствате от работа, позволявайки си няколкодневен отпуск, почивка. Пътуванията с такава цел би трябвало да са измежду целите през интервала. При състояние, че всичко това по разнообразни аргументи остава в проектите ви, то отделете повече време за фамилията, околните, приятелите ви. Сега тези връзки имат дарба да ви зареждат и разтоварват. Ще откриете, вороятно, с изненада какъв всемирски живот кипи в близост.

Водолей

Чудесна интелектуална форма, която притегля и очарова. Това е вашата мощ през интервала. ще спечелите доста от това, в случай че се преборите с страстите и еуфорията. И, несъмнено, не приемате нещата прекомерно персонално. Не се доверявайте да преценката си, когато се постанова да решавате финансови, парични или бюрократични въпроси. Не подхващайте правосъдни каузи, не очаквайте Темида да постанови вашата истина. Далеч по-разумно ще постъпите, в случай че се доверите другиму и оставите в ръцете на близки или на доверени лица да придвиждат този жанр каузи. Убедена съм, че по този начин вие ще се почувствате по-добре, а и ще можете да се концентрирайте в областта на лично-интимните връзки, където ще сте доста красноречиви с държанието си. Дните допускат случването на приятни събития в дома, в фамилията ви и появяването на щастливите мигове ще има силата да измести вашето внимание от делничните задания и битовизмите към желанието да се радвате дружно със заобикалящите.

Риби

Светът не се върти към вас, само че вие сте част от него и вашата стратегия за интервала е в синхрон с желанията на близките. Не чувствате разминаване и не откривате съществени проблеми във взаимоотношенията си с хората, на които държите. Не е належащо да го признаете, задоволително е, че такова е вашето вътрешно чувство. По държанието ви през дните след 9 юни близките ще схванат, че вие преживявате доста повече, в сравнение с говорите. Не е изключено в дъното на това ваше душевно положение да стои сантиментална история. Бъдете уверени, че в основата й стои мощното наличие на транзитиращата Венера през целия интервал. От вас само зависи дали тя, вашата обич ще стане нечие притежание или ще прецените, че би трябвало да си остане само наслада за сетивата ви. 10 и 11 юни са специфични дни за вас. Очаква се да предприемете съответни стъпки, да деянията самодейност и да поставите началото на един развой, който ще продължи да се развива през месеците от лятото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР