Перфектно кръвно налягане – като на тийнейджър, демонстрира здравният министър

...
Перфектно кръвно налягане – като на тийнейджър, демонстрира здравният министър
Коментари Харесай

Здравният министър с кръвно на тийнейджър

Перфектно кръвно налягане – като на младеж, показва здравният министър проф. Костадин Ангелов преди да му слагат втората доза от имунизацията на „ Пфайзер ”. Днес той и шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски бяха реимунизирани. Проф. Ангелов получи инжекцията в аудиторията на Клиниката по неврология на УМБАЛ " Александровска ".

Здравният министър сподели, че е прочувствен човек, който се тормози от камери и постоянно когато застане пред тях получава тахикардия. Д-р Валериева отново ми мери кръвното и то е 110/70, заяви проф. Ангелов.

Проф. Ангелов уточни, че не е боледувал от ковид и, че след имунизацията единствената странична реакция е била болежка в ръката му, която е траяла един ден.

„ Благодаря на всички млади сътрудници в цялата страна, които помогнаха коронавируст да не ни пречупи. Благодарение на тях огромна част от коронавирус отделенията съумяха да се преборят със обстановката., тъй че всички ние през днешния ден да се похвалим със обстановката у нас “, съобщи още проф. Костадин Ангелов минути откакто получи втората си доза ваксина.

Той сподели, че му предстоят значими срещи през днешния ден, на които ще се реши процесът за на имунизиране на учителите и ограниченията след 4 януари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР