Перес: Благодарим ти, Кристиано!Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се

...
Перес: Благодарим ти, Кристиано!Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се
Коментари Харесай

Перес: Благодарим ти, Кристиано!

Перес: Благодарим ти, Кристиано!
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се изрече ласкаво за някогашния футболист на,,белите “ Кристиано Роналдо, който напусна клуба в посока Ювентус през това лято за сумата от 100 млн. евро. На среща на управителния съвет на мадридчани той изрече благодарности за изкарания престой на,,Сантяго Бернабеу “ както към португалския нападател, по този начин и към някогашния ментор на отбора Зинедин Зидан.

,,Той е най-резултатният футболист в историята на Реал Мадрид, както и популярен предходник на Ди Стефано. Той постоянно е бил с съществена роля в мачовете на клуба и за него ще се приказва дълги години, от потомство на потомство. Роналдо е превъзходен образец за всички, които са носили фланелката на Реал, благодарим ти Кристиано! “.

Относно Зидан, Перес още веднъж не спести суперлативите си за французина.,,Още един от най-важните играчи в клубната история на Реал. Като треньор на отбора, той сътвори история, трансформирайки се в една от легендите на този тим, печелейки три поредни Шампионски лиги. Това е колкото дом на Роналдо, толкоз и на Зидан “, приключи президентът на кралския клуб. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР