Пентагонът обяви създаването на ново звено в структурата на отбранителното

...
Пентагонът обяви създаването на ново звено в структурата на отбранителното
Коментари Харесай

САЩ създадоха структура за проследяване на НЛО

Пентагонът разгласи основаването на ново звено в структурата на отбранителното министерство на Съединени американски щати по следствие на данни за неидентифицирани летящи обекти (НЛО), оповестява The New York Times.

Известно е, че работата на реорганизираната Група по идентифициране и синхронизация на метода към въздушни обекти (AOIMSG) ще бъде следена от военни и представители на спецслужбите.

Групата ще бъде следена от зам.-министъра на защитата по въпросите на разузнаването Роналд Мултри, шефа на Обединения комитет на началник-щабовете Андрю Попас, а също висши длъжностни лица от апарата на шефа на Националното разузнаване.
Барак Обама: НЛО са действително съществуващи, не можем към момента да ги разбираем
Барак Обама удостовери съществуването на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), заяви „ Метро “. Бившият президент на Съединени американски щати обяс...

AOIMSG ще се концентрира върху откриването, идентифицирането и атрибуцията на представляващи интерес обекти във въздушното пространство със особено предопределение, което включва зони на военни интервенции и полигони. В такива зони НЛО съставляват евентуална опасност за военните водачи и националната сигурност.

На 26 юни американското разузнаване за първи път от половин век в отчет за НЛО по питане на Конгреса описа за съответна опасност и загатна за 144 случая на хипотетично наблюдаване на неидентифицирани обекти, които не се поддават на пояснение. При това особено беше маркирано, че някои обекти „ явно се движеха макар известните закони на аеродинамиката “.

Преди това се съобщаваше, че спецслужбите на Съединени американски щати са се усъмнили в извънземния. Няма обаче дефинитивно решение за това, какво точно съставляват дадените обекти.

 

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР