Пенсиониран адвокат, оцелял от Covid-19, след като се зарази с

...
Пенсиониран адвокат, оцелял от Covid-19, след като се зарази с
Коментари Харесай

Пациент се върна у дома след лечение на Covid-19 в продължение на 306 дни

Пенсиониран юрист, оживял от Covid-19, откакто се болести с вируса в ранните седмици на пандемията, се завърна прочувствено вкъщи, откакто прекара 306 дни в болница, написа английският вестник The Guardian

Смята се, че 74-годишният Джефри Улф, който е бил признат в болница предишния март, откакто e примрял на закуска, е прекарал един от най-дългите интервали в болница поради Covid-19, преди да бъде изписан.

Състоянието му е било толкоз съществено, че тримата му синове са били извикани да се сбогуват с него в един миг през лятото, преди татко им тогава, по думите им, „ ненадейно да се разсъни “ през юли.

След изписването му от интензивно поделение той се подлага на лекуване в Кралската болница за невро-инвалидност в Лондон поради мозъчно увреждане, породено от вируса, което също е предизвикало парализа в едната страна на тялото му, и афазия (невъзможност да говори).

„ Персоналът и болногледачите в болничното заведение бяха невероятни. ”, сподели Улф, който добави, че е благополучен да се прибере в дома си в Северен Лондон в ден, който значи за него „ свобода”.

Запитан какво най-вече чака с неспокойствие, той отговори: „ Пържола и пържени картофи. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР