Пенсионерите от село Марково отбелязаха подобаващо своя празник, организирайки си

...
Пенсионерите от село Марково отбелязаха подобаващо своя празник, организирайки си
Коментари Харесай

Отбелязаха Деня на възрастните хора в Марково, кметът Павел ...

Пенсионерите от село Марково означиха уместно своя празник, организирайки си тържество. В навечерието на Международния ден на възрастните хора кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов беше част от тържеството. Да поздравят членовете на пенсионерския клуб бяха ръководителят на Общински съвет „ Родопи “ Георги Цанков, кметът на селото Десислава Терзиева, общинските съветници Ангел Рахов и Георги Кръстев.



Много музика, песни и честитки валяха от микрофона, а приповдигнатото въодушевление на възрастните хора с млади сърца развълнува всички посетители.



„ Жителите на село Марково са образец за това по какъв начин  можем да се сплотяваме, а не да се разделяме. Вярвам, че възприятието за тази  сплотеност и отдаденост към родното място е наследено от вас -  нашите родители, родственици, другари! Този урок е  изключително значим, тъй като задружността основава общественост, а всяка общественост има силата да отстоява своите права. Нашата отговорност като управление е да се вслушваме в настояванията на хората и да работим, с цел да ги осъществяваме “, обърна се към хората Павел Михайлов. Той пожела на всички здраве и дългоденствие, доста любов и внимание от най-близките.

Думи на признателност и почитание насочи и кметът на село Марково Десислава Терзиева.



„ Вашата безрезервност, креативност и неуморимост за нас са ентусиазъм и оптимизъм, образец и поддръжка “, сподели в поздрава си към възрастните хора Терзиева.

Празникът на хората от „ златната възраст “ в Марково стартира с водосвет за здраве. Чевръстите домакини от пенсионерския клуб  бяха приготвили домашни гозби, а музикалните осъществявания продължиха през целия следобяд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР