Пенелопе Круз и Хавиер Бардем са семейство от 8 години,

...
Пенелопе Круз и Хавиер Бардем са семейство от 8 години,
Коментари Харесай

Огнена любов: Защо Хавиер Бардем се е страхувал от съпругата си Пенелопе Крус?

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем са семейство от 8 години, имат две деца, само че любовта им била толкоз избухлива първоначално, че едвам не предиздвикала Хавиер Бардем да побегне надалеч от своята половинка.

Актьорът споделя в изявление, че се е замислил съществено преди да стартира връзката си с Пенелопе, тъй като тя е била с много див характер.

49-годишният артист разкрива, че пристрастеността сред тях се ражда на снимачната площадка, само че точно тази луда пристрастеност освен го е привлякла към Пенелопе, само че ѝ го е отблъснала, а това го е предиздвикало да се тревожи за общото им бъдеще.

 пенелопе крус хавиер бардем Getty/Gulliver

Двамата се влюбват по време на фотосите на плана на Уди Алън "Вики, Кристина, Барселона " през 2008-ма година. Бардем споделя, че Пенелопе има извънредно огнен манталитет и не е бил сигурен, че тя е вярната жена за него.

Боже, тя е толкоз неукротима. Снимахме една сцена, в която хвърля чинии по мен и нямаше по какъв начин да не се запитам дали това няма да ми се случва и в действителния живот. Наистина ли желая това? Тя има огнена кръв и изключителна пристрастеност към всеки аспект от живота.

Но в последна сметка Хавиер се влюбва също толкоз бясно в Пенелопе и признава, че в този момент намира тази нейна луда природа за доста секси.

Точно това я прави толкоз привлекателна. Една жена може да бъде красива или сексапилна, а Пенелопе е и двете.

 пенелопе крус хавиер бардем Getty/Gulliver

И двамата изживяват няколко неуспеха в любовта, с цел да намерят своята същинска половинка в последна сметка. Пенелопе се среща с сътрудниците си Мат Деймън, Никълъс Кейдж и Матю Макконъхи, а Хавиер се изживява като същински холивудски мачо.

В последна сметка Актрисата схваща, че да имаш американско или британско гадже е ок, само че испанецът Бардем, с който са от една и съща кръвна група, всичко е по-близко и по-разбираемо. В началото и двамата настояват, че са единствено другари, само че папараците непрекъснати ги снимат, до момента в който са на среща и се целуват.

 пенелопе крус хавиер бардем Getty/Gulliver

В последна сметка двамата се женят през 2010 година, когато Пенелопе е на 36, а Хавиер на 41. Имат две прелестни деца и като че ли са разкрили формулата на щастието, откакто ориста ги е разминавала толкоз време. Защото и двамата са огнени испанци, познавали са се 15 години преди да се влюбят, снимали са се дружно във филми, имали са десетки благоприятни условия да се влюбят, само че ориста си знае работата и двамата се влюбват един в различен, когато са подготвени.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР