Педофилът-таксиджия чиято гнусна история от миналото лято, когато насили малолетно

...
Педофилът-таксиджия чиято гнусна история от миналото лято, когато насили малолетно
Коментари Харесай

Ето кой е извратеният бургаски таксиджия, насилил малолетна да му прави фелацио пред очите на приятелите ѝ!

Педофилът-таксиджия чиято гнусна история от предишното лято, когато насили малолетно момиче да му прави орална обич , е бургазлията Здравко Стаматов, 64-годишен от ж.к.”Изгрев”, оповестява Флагман.бг. Той е водач в нискотарифната „ Орион такси”.

Припомняме, че Здравко се призна за отговорен и се размина с условна присъда от една година и четири месеца за педофилската си изцепка, само че в този момент наподобява ще влезе в пандиза.

Преди няколко дни бакшишът още веднъж сгази лука. Този път бе хванат зад кормилото на таксито мъртво пийнал.

Здравко Стаматов е спрян за рутинна инспекция на кръстовището на бул.”Стефан Стамболов” и бул.”Сан Стефано”. Ченгетата от патрулния екип се хванали за главата щом видели фиркания водач. Веднага е тестван за алкохол, а дрегерът отчел 1,65 промила. Бургазлията е задържан за 24 часа и предаден на прокуратурата.

Предвид обстоятелството, че е с условна присъда и е осъждан преди време, може да се допусна, че извратеният педофил ще влезе зад решетките и ще изтърпи и условното наказване от една година и шест месеца за насилването на дребното момиченце в Бургас през лятото на 2017 година, и актуалното – за шофиране в нетрезво положение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР