Печално известните съветници на Румен Радев Пламен Узунов, получател на

...
Печално известните съветници на Румен Радев Пламен Узунов, получател на
Коментари Харесай

Само в Breaking.bg: Хората на Радев – Узунов и Копринков „коват“ структурите на новата партия на Стефан Янев


Печално известните съветници на Румен Радев Пламен Узунов, адресат на подаръчни комплекти в заведения за хранене и Николай Копринков са хората, които „ коват “ и провеждат структурите на новата партия на някогашния длъжностен министър Стефан Янев, настояват осведомени.

Цялата „ мощност “ на президентството е впрегнато в тази задача, на фона на фейкновините, че Радев и Янев не са в положителни връзки. Напротив. На „ Дондуков “№2 тече втори тур на партийно строителство, след очевидно несполучливия план „ Продължаваме промяната “, от който Румен Радев бяга като демон от тамян. Затова обкръжението на президента разпорежда всичките си очаквания на партия „ Български Възход “. Пламен Узунов, като някогашен вътрешен министър, притегля за партията някогашни чиновници на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и специфичните служби. Николай Копринков е провел някогашните регионални шефове, назначени преди година от служебното държавно управление на Стефан Янев. 80% от тях бяха някогашни офицери от армията и Министерство на вътрешните работи. На тях са предоставени задания да провеждат структурите на партия „ Български Възход “ по места.

Копринков е движимост в тази материя. През септември 2021 година шефът на „ Екогласност “, съдружен сътрудник на Българска социалистическа партия, Емил Георгиев разгласи в ефира на Българска национална телевизия, че е бил притискан от трима служебни министри-Кирил Петков, Николай Денков и Асен Василев да им продаде партията си за нов политически план против 620 000 лв.. Тройката му споделила, че зад техния план стои президентството и по-точно секретарят на президента Николай Копринков. Според Георгиев президентския консултант персонално приказвал с него и го питал не престават ли с плана на Петков-Василев-Денков, а самите министри му се показали като хора от президентството.

Докато от „ Дондуков “№2 се занимават с партийно строителство, е задействана интервенция за събаряне на държавното управление на Кирил Петков като част от проекта партията на Стефан Янев да бъде вкарана в идващ парламент при предварителни избори.

Услужливи социолози към този момент дават на „ Български Възход “ трето или четвърто място в Народно събрание при предварителен избор. След месец несъмнено ще ги показват като втора или първа политическа мощ. Като в проучването на „ Маркет линкс “ от през вчерашния ден, съгласно което Стефан Янев е втори по известност след президента, само че партията му не попада в електоралните настройки. Очаква се в околните дни и седмици Радев да ускори словесните офанзиви против четворната коалиция, даже и с претенции за нови избори. Целта на интервенцията е нов длъжностен кабинет от „радевци“, който да изнесе на гърба си новото създание на „Дондуков“№2 парият „Български Възход“.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР