Печален рекорд отбеляза Великобритания. За едно денонощие там са починали

...
Печален рекорд отбеляза Великобритания. За едно денонощие там са починали
Коментари Харесай

Над 700 души починаха от COVID-19 във Великобритания за денонощие

Печален връх означи Англия. За едно денонощие там са умряли 709 души от новата болест. Смята се, че 5-годишно дете е най-младата жертва на COVID-19. Здравните управляващи не дават вяра скоро да има усъвършенстване на ситуацията. Според анализите Англия е на стадий от рзпространението на епидемията, в който както броят на инфектираните, по този начин и на умрелите ще се усилват доста.
Очаква се Кралицата да направи едно от редките си обръщения към нацията през днешния ден. В същото време управляващите оповестиха, че проверяват дали офанзиви против кули на мобилната мрежа не са свързани с ковид. В интернет се популяризира тайна доктрина, че 5G мрежата провокира ковид. Две кули са били подпалени в Бирмингам и Ливърпул.
"По отношение на мачтите за 5G, историите че популяризират болестта са безспорни глупости. При това рискови глупости. Смятам че е доста значимо да опровержим тези нелепости “, съобщи Майкъл Гоув, началник на кабинета на Борис Джонсън.
"Историите за 5G мрежата са цялостни нелепости. Безсмислица, която съставлява най-лошия тип подправени вести. Възмутен съм от това, че телефонната мрежа, на която разчита Бърза помощ и жителите в изолираност, може да бъда атакувана в подобен сериозен интервал. Осъждам го уверено " сподели професорът по нефрология Стивън Пауис.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР