PDF файловете са едни от най-популярните типове документи за съвместно

...
PDF файловете са едни от най-популярните типове документи за съвместно
Коментари Харесай

Най-добрите PDF редактори в средата на 2018 година

PDF файловете са едни от най-популярните видове документи за взаимно прилагане, тъй като на процедура всички компютърни устройства могат да отворят PDF файла.
PDF файловете са предопределени на първо място за четене, а не за редактиране, само че може да има някакви аргументи, с цел да потърсите подобаващото приложение за редактиране на PDF файла. Никакви проблеми – има обилие от безвъзмездни и платени PDF редактори, даващи опция за бързото и елементарно редактиране на PDF файла.

Безплатните PDF редактори нормално не поддържат някой от професионалните функционалности и не са усъвършенствани за обработка на доста огромни файлове. И вместо да употребявате няколко стратегии, с цел да вършите едно и също, по-добре е да подберете най-подходящия софтуерен инструмент, който да дава отговор на вашите условия. Нека този път да разгледаме някои от най-хубавите платени PDF редактори за операционната система Windows (версии 10, 8 и 7), включващи редица доста комфортни функционалности.
Най-добрите PDF редактори
Когато избирате заплатен програмен продукт е добре да се уверите какво тъкмо получават за парите си. Ето за какво е неотложно да се убедите, е вашият PDF редактор включва всички нужни за вашата работа функционалности.
PDFelement 6 Standard


Wondershare PDFelement Std е един от най-хубавите PDF редактори последно време. Предлага се както като професионална, по този начин и като общоприета версия. PDFelement се смята за най-професионалния инструмент на пазара. Той предлага голям брой функционалности както в професионалния, по този начин и в общоприетия вид.

Потребителският интерфейс на PDFelement е едно от най-хубавите неща в този артикул. Той наподобява като интерфейса на Microsoft Word и е напълно елементарен за потребление, като редакцията на PDF файловете е комфортна и лесна. Можете да отворите действителен PDF документ или да започнете нов PDF файл от нулата. Когато редактирате PDF документ, можете да посочите и да изберете който и да е негов детайл, а по-късно да го измененията, благодарение на функционалностите, появяващи се на екрана.



Възможно е редактирането на графични обекти, откакто ги изберете. А в случай че сте експерт, знаете, че положителната отбрана на документите е извънредно значима. С помощта на PDFelement можете да осигурите отбрана посредством ключова дума и посредством електронен автограф на документа. Подписването на документите подсигурява, че те няма да бъдат изменени или редактирани от различен PDF редактор.

PDFelement Standard не е изключително безценен: лицензът за един компютър коства $59,95
PDFelement 6 Pro


Професионалната версия Wondershare PDFelement 6 Pro предлага редица спомагателни функционалности, които са доста потребни. Една от тях е OCR технологията. Wondershare PDFelement 6 Pro разрешава да работите със сканирани PDF документи, като дава опция за търсене на текст в тях, за редактиране на фотоси и още доста други. А автоматизираното различаване на форми доста улеснява работата с PDR формулярите и извлича информацията от сканираните формуляри.

Ако работите с огромен брой PDF файлове, професионалната версия значително улеснява работата посредством функционалности за обработка на партиди. Предлага се и функционалност за усъвършенстване размера на PDF файловете, която подсигурява, че вашите PDF-фи постоянно могат да се споделят онлайн или посредством всевъзможни носители.

И още, PDFelement Pro дава опция за премахването на сензитивната информация от формалните PDF файлове. PDFelement Pro 6 е едно отлично допълнение към общоприетата версия и предлага функционалности, които ги няма в нито един различен PDF редактор. PDFelement Pro се продава при цена $99,95.

Възползвайте се от лимитирана оферта и купете с 20% отстъпка лиценз за PDFelement 6 pro за Световното състезание 2018.

Разликите сред PDFelement 6 standard и Pro версията, може да разгледате тук.
Foxit PhantomPDF


Компанията Foxit е доста известна със своя безвъзмезден Foxit Reader, както и с потребните си PDF софтуерни принадлежности. PhantomPDF е страхотна стратегия с доста благоприятни условия. Освен общоприетите функционалности за смяна на текста и редактирането на графики, PhantomPDF предлага и работа в електронен облак.

Foxit PhantomPDF разрешава напълно елементарно да редактирате, организирате и манипулирате PDF файловете. Има опция за тяхното експортиране в различен файлов формат, както и обединяването на разнообразни PDF документи. Функциите за редактиране са лесни за потребление и разумно подредени.

Foxit предлага редица комфортни услуги посредством електронен облак, както и взаимна работа. Тази опция се назовава ConnectedPDF и ви разрешава да дадете достъп до своите файлове и на други консуматори. Достъпът може да бъде даван и отменян когато и да е. Собственикът на документа може да даде права единствено за четене или за четене и редактиране на документа. Вграденият надзор на измененията демонстрира всички корекции на файла. Потребителите, работещи върху еднакъв документ могат да разясняват и споделят. ConnectedPDF предлага един превъзходен метод за взаимна работа.

Foxit PhantomPDF се предлага като абонамент и като еднократна покупка. PhantomPDF Business коства $8,99 на месец или $159,00 едновременно.
Adobe Acrobat Pro DC


Adobe, компанията основала PDF формата, има собствен инструмент за редакция, шерване и сключване на PDF документите. Acrobat DC предлага всички функционалности за редактиране, от които бихте имали потребност. Можете да създавате PDF файлове, да ги редактирате, да ги експортирате във тип на други формати, както и да генерирате PDF файлове от съществуващите документи, записани в най-различни формати.

Adobe Acrobat DC е доста по друг спрямо другите стратегии, обсъждани тук. Потребителският интерфейс е доста подреден и се поддържат сензорни устройства. Намирането на нужния инструмент за редакция става извънредно бързо.

Adobe Acrobat DC предлага страхотни функционалности за цифрово сключване и отбрана на документите. От едно и също място можете да подпишете, удостоверите и потвърдите своите PDF документи. Освен това, можете да събирате електронните подписи и от другите консуматори, както и да проследявате редакциите в действително време.

Adobe Acrobat DC употребява абонаментния модел и коства към $180 на година.
Sejda PDF Editor


Sejda PDF Editor е онлайн PDF редактор, достъпът до който става посредством месечен абонамент. Повечето от функционалностите могат да се извършват непосредствено от браузъра.

За да започнете, би трябвало да качите PDF файла, само че може да започнете и с празен PDF файл. След като файлът се зареди, можете да го редактирате. Възможно е прибавянето на текст, линкове, да редактирате изображения и още доста други.

Sejda също дава опция за сключване на PDF файловете. Предлага се изобразяване благодарение на тъчпад и потреблението на няколко електронни подписа. Ползването на Sejda е същинско наслаждение. Той предлага доста функционалности и е извънредно еластичен.

Месечният абонамент за Sejda PDF Editor е $6. А при годишен абонамент, месечната вноска е $4,20.
PDFBuddy Online PDF Editor


PDFBuddy е още едно онлайн приложение за редактиране на PDF файлове. Всички функционалности са налични от браузъра.

Възможно е трансформиране, прибавяне на текст, изобразяване, прибавяне на специфични знаци и сключване на PDF документа. Възможно е записването на всички промени в електронен облак.

PDFBuddy коства $7,99 на месец за безкрайно време.
Soda PDF


Soda PDF е PDF редактор, който се предлага като общоприета стратегия или като уеб приложение. Има три разнообразни абонаментни проекта, предлагащи друга функционалност.

Овен функционалностите за редактиране, Soda PDF има принадлежности за основаване на PDF формуляри, сключване на документа и потреблението на OCR.

Версията Soda PDF Premium коства $84 годишно.

Това бяха някои от най-хубавите платени PDF редактори за операционната система Windows. Тези приложения съществено се конкурират и постоянно се актуализират, с цел да поддържат всички спецификации на най-новите стандарти. От позиция на съотношението цена/възможности, Wondershare PDFelement Pro 6 e най-хубавото, което може да се откри на пазара в средата на 2018 година. Всички нужни принадлежности за работа с PDF файловете можете да получите едновременно, а в случай че закупите няколко лиценза, компанията предлага отстъпки.



Изтегли сега
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР