Пази в реално време и поддържа няколко режима на сканиранеUnHackMe

...
Пази в реално време и поддържа няколко режима на сканиранеUnHackMe
Коментари Харесай

UnHackMe – ефективна защита от руткитове

Пази в действително време и поддържа няколко режима на сканиране

UnHackMe открива и отстрани закани от вида на руткитовете (екранна фотография: UnHackMe)

Когато приказваме за запазване на компютъра от злоумишлен програмен продукт, има доста решения, подготвени да отговорят на вашите потребности. Въпреки това заканите от ден на ден се усилват и нежеланият достъп до персонални данни и кражба на информация е един от настоящите проблеми в днешно време.

UnHackMe е стратегия, която се пробва да пази вашия компютър от нежелателен достъп посредством съответен вид злонамерени софтуери, известни като „ руткитове ”.

Интерфейсът на програмата е елементарен за потребление и е основан на табове, тъй че достъпът до вариантите и функционалностите не е проблем. За да сканирате компютъра си за „ троянци ”, просто би трябвало да натиснете бутона „ Check me now! ”. Показва се нов изскачащ прозорец, който разрешава да сканирате за злоумишлен програмен продукт или да почистите, отбраните и архивирате файлове на компютъра.

Ако изберете да сканирате компютъра за злоумишлен програмен продукт, UnHackMe ви предлага четири варианти: да изпратите информация, да сканирате започващите детайли на Windows, да извършите онлайн мулти-антивирусно сканиране или да разкриете скрити/заразени файлове.

След сканирането на започващите детайли, можете да решите какво да вършиме с всеки от разпознатите проблеми: да изтриете файла, да го оцените като „ подправено позитивен ” или да изискате спомагателна помощ.

UnHackMe е платена стратегия, налична в разнообразни версии (екранна фотография: UnHackMe)

UnHackMe включва и функционалността „ реаниматор ”, която може да употребявате, с цел да извършите цялостна инспекция за шпионски програмен продукт. В допълнение към това, можете да архивирате систематичните файлове, с цел да ги възстановите бързо при положение на вирусна офанзива.

Освен това UnHackMe разполага с вграден Restore Manager, който може да ви помогне да възстановите Windows към предходно положение.

UnHackMe ви разрешава да активирате отбрана в действително време, да планирате сканирания, както и да създавате лист с изключения. Освен това всякога, когато Windows се рестартира, приложението може да ревизира за съществуващи руткитове.

В умозаключение, UnHackMe е лек инструмент, предопределен да предотврати вреди на компютъра от руткитове, както и да отбрани потребителя от маскирано навлизане и кражба на данни. Цените на продукта стартират от $39,95 за пожизнен лиценз.

Даунлоуд: UnHackMe
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР