Пазаруването от онлайн супермаркета Shop.gladen.bg вече е не само бързо,

...
Пазаруването от онлайн супермаркета Shop.gladen.bg вече е не само бързо,
Коментари Харесай

Gladen идва без пари

Пазаруването от онлайн супермаркета Shop.gladen.bg към този момент е освен бързо, елементарно и доста комфортно, само че и още по-изгодно - тъй като Gladen идва без пари. Онлайн магазинът започва специфична акция, в границите на която ще прави безвъзмездни доставки за поръчки над 40 лева в град София.

Кампанията стартира от 6.07. и ще продължи до 16.07.2020 година Всеки, който желае да се възползва от безплатната доставка, би трябвало просто да избере мечтаните артикули от https://shop.gladen.bg/ и да премине към поръчването им, като вкара специфичен промокод - PRFD . Промокодът се вкарва при последната стъпка от поръчката - избор на метод на заплащане.

Shop.gladen.bg предлага богато многообразие от над 5000 продукта във всички категории - от свежи и пакетирани храни, огромен избор от био артикули и артикули за бебето и детето, домашни използва и козметика, до вносни артикули от целия свят. Онлайн магазинът работи в партньорство с верига хипермаркети HIT, която обезпечава продуктите. Тя е известна точно с огромното многообразие на качествени локални и задгранични артикули, които предлага в хипермаркетите си.
 Снимка 486945

Доcтaвĸитe на Shop.gladen.bg се извъpшвaт в paмĸитe нa eдин дeн, в чacoвия диaпaзoн мeждy 09:00 и 21:30 ч. Πлaщaниятa мoгaт дa бъдaт нaпpaвeни пpeдвapитeлнo oнлaйн c бaнĸoвa ĸapтa или в брой при пoлyчaвaнe нa пopъчĸaтa. Вcичĸи пpaтĸи c пpoдyĸти ce пpигoтвят и ĸoмплeĸтoвaт cъoбpaзнo нaй-виcoĸитe xигиeнни изиcĸвaния, пpи cтpиĸтeн ĸoнтpoл, и ce дeзинфeĸциpaт щaтeлнo пpeди дa бъдaт дocтaвeни дo вceĸи eдин дoм.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР