Пазаруването онлайн е толкова удобно - няколко кликвания, бързо плащане

...
Пазаруването онлайн е толкова удобно - няколко кликвания, бързо плащане
Коментари Харесай

Никога не купувайте тези 6 неща от интернет

Пазаруването онлайн е толкоз комфортно - няколко кликвания, бързо заплащане и пратката бързо стига до прага на дома ни.
Въпреки това то мъчно се конкурира с директния шопинг по магазините, тъй като колкото и огромни да са удобствата да се пазари от дивана в хола, постоянно е по-добре някои неща да се видят с очи и да се пипнат с ръка. В интернет постоянно се фокусираме единствено върху красивата фотография, страхувайки се да не загубим скъпо време за извършване на покупки, само че в последна сметка губим повече.
Много постоянно стоката, която сме видели, не дава отговор на действителността. А с цел да си върнем парите се стартира едно вървене по тъгите, разногласия с онлайн продавачи за връщане на продукта и парите и късане на нерви.
Затова вижте кои 6 съществени категории артикули не би трябвало да се купуват онлайн. Ето защо е по-добре да отидете в магазина, вместо след това да си разваляте настроението:

Обувки
Обувката е основана за пробване, а Пепеляшка е едно такова доказателство. Да, постоянно може да измерите стелката, само че, уви, това няма да ви подсигурява, че дълго време ще ходите с новите си обувки или ботуши. При закупуване на обувки се взема поради и пълнотата на крайници и стъпалото. И, несъмнено, целесъобразно е персонално да ревизирате редовността на ципа, връзките и останалите аксесоари. Само пълноценната проба може да ви накара да достигнете до вярното решение, а точно - да вземете обувката, или да изберете различен модел. Всяко момиче има обувки, с които може да театралничи единствено на фотосесия. И като предписание те са закупени от онлайн магазини.

Бельо и бански
Всичко, което се носи най-близо до тялото, е по-добре да се купува от магазин!
Първо, тези категории артикули мъчно подлежат на връщане. Вероятността продавачът да одобри новото боди назад, даже в случай че предоставите доказателства за чистотата му, е извънредно дребна.
И второ - всеки сутиен има своя лична форма на чашките. Ако не обърнете внимание на този подробност, може да се сдобиете с неуместно прилягащ дантелен комплект или бански.
Разбира се, ново долни дрехи може да бъде продадено или харизано, само че има едно голямо " само че " - какво ще се случи, в случай че не става и на индивида, на който сте решили да го пробутате? Най-вероятно ще бъде по този начин и в последна сметка онлайн покупката ще се озове в дъното на шкафа, напомняйки ви, че интернет не е толкоз надеждно място за извършване на покупки.

Шапки
Винаги може да измерите обиколката на главата си, с цел да си купите шапка. Но в действителност тя може фрапантно да се разграничава от фотографията на уеб страницата и в 9 от 10 случая няма да стои по този начин, както сте очаквали. Не забравяйте и за магията на Photoshop, която прави всяко нещо красиво. И, несъмнено, отчетете и самостоятелната реакция към материала, от който е направена шапката. Лекото почесване по челото е най-малкото нещо, с което може да се сдобиете, по тази причина по-добре си купите шапка непосредствено от магазина.

Колани и ръкавици
Ако онлайн магазинът няма точните обиколки и размери на тези аксесоари, още по-малко напътствие за материала, от който са направени, по-добре не ги купувайте. Коланите се вършат за разнообразни цели, по тази причина е значимо да вземете поради моделите панталони в дрешника си - дали са с висока или доста ниска талия.
Различните материали за ръкавици могат да стоят на ръцете ви по разнообразни способи. Нищо чудно вашият размер S да е доста по-различен от този на продавача и в тази ситуация няма по какъв начин да вземете точния размер, без да го пробвате.

Вечерни тоалети и сватбени рокли
Независимо дали ви следва някое блестящо събитие, или смятате да ходите на рожден ден на другар, в случай че пазарувате вечерна визия, подхождайте към нея рационално. Такива вечери дават доста усещания и положително въодушевление още преди началото си. Именно покупката на вечерна рокля може да се отнесе към шопинг лечението, тъй като тя върви с нови обувки, чанта, прическа и грим. Това е мотив да си напомним, че приказното въодушевление стартира доста преди самия бал.
Същото важи и за булчинските рокли.
Такава покупка постоянно е много скъпа, само че има заплаха роклята да не ви стане, а връщането на парите, които сте дали за нея, може да се проточи дълго време. В допълнение, интернет е цялостен със фотоси на рокли, които в реалност нямат нищо общо с фотоса. Скъпото облекло би трябвало да се опитва, а от време на време даже би трябвало да се прави по фигурата, което може да стане единствено в профилирани сватбени салони.

Парфюми и козметика
Ароматът на орхидея, иланг-иланг и мускус ви подхожда, само че когато се напръскате с тоалетната вода, закупена от онлайн магазин, тя мирише на изсушен клон от бамбук.
Не поемайте опасности. Всеки парфюм е добре да се тества. Парфюмите, които харесвате, изключително новите марки, миришат друго върху кожата.
Същото важи и за козметиката, изключително декоративната. На уеб страницата сенките и червилото могат да наподобяват идеално на модела, само че въобще да не подхождат на лицето ви.
Затова постоянно, когато е допустимо, пробвайте. Изключение вършат единствено към този момент познатите парфюми и козметика, които сте употребявали преди. И тук обаче има дребна заплаха. Когато поръчвате познати марки в непознати онлайн магазини, можете да попаднете на фалшификат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР