Пазаруването, било то онлайн или във физически магазини, никога досега

...
Пазаруването, било то онлайн или във физически магазини, никога досега
Коментари Харесай

TBI Bank представя иновативна екосистема за пазаруване, разработвана от новата компания TiBuy

Пазаруването, било то онлайн или във физически магазини, в никакъв случай до момента не е предложило толкоз огромно многообразие и благоприятни условия, както е сега. Вече можем да закупуваме мечтани артикули и услуги, предоставяни от търговци във всяка част на света, а също по този начин разполагаме с редица благоприятни условия за разплащане, стоково кредитиране, както и безчет стратегии за преданост и онлайн платформи. Всичко това става все по-уморително както за клиентите, по този начин и за търговците, които желаят да имат всичко на едно-единствено място.

За да се оправи с този проблем, TBI Bank показва . Новата компания ще се възползва от експертния опит на TBI, един от водачите в кредитирането в Югоизточна Европа. Към момента Банката има построено мощно доверено партньорство с над 11 хиляди дребни и огромни търговци в България и Румъния. Освен това, с цел да укрепи решенията на TiBuy, TBI ще си партнира с новаторска финтех компания, която предлага най-хубавите софтуерни решения за създаване на екосистеми за извършване на покупки.

Идеята за основаването на новата компания е заложено в идентичността на TBI, която цели да обезпечава решения на характерни потребности на клиентите и пазара. По този метод сполучливата история на TBI в стоковото кредитиране ще бъде подсилена от фокусa на TiBuy върху технологиите. 

Чрез деликатно анализиране на данни, мощната софтуерна платформа на компанията ще даде на търговците неповторимата опция да получават нови клиенти, да схващат по-добре тяхното държание и доста да подобрят лоялността и ангажираността им. По този метод TiBuy ще спомогне на своите търговски сътрудници да разширят бизнесa си и да усилят продажбите си, като в това време обезпечи холистично покритие на цялото потребителско прекарване по време на една покупка - от избора на стока или услуга през построяването на стратегии за преданост до обезпечаването на разнообразни благоприятни условия за разплащане. Екосистемата за извършване на покупки, допълнена от новаторските решения за финансиране на TBI Bank, ще основат резултата Две компании, Е дна цел .

Какъв е проектът? Амбициозният екип от специалисти с разнороден опит на TiBuy към този момент работи над стартирането на продукта в най-близко бъдеще. Функциалността за преданост – така наречен Coalition Loyalty – е първата, която ще се появи на платформата. Тя ще бъде пусната през есента, само че към този момент е подготвена за присъединение и включване на сътрудници – както търговци, по този начин и производители. Успоредно с това, в платформата ще бъдат добавени новаторски финансови артикули. Екипът на TiBuy се стреми да стартира цялостната функционалност на екоситемата за извършване на покупки при започване на 2022 година Тя ще е налична за всеки, без значение от банката, която клиентът употребява за ежедневните си потребности.

Функционалността Coalition Loyalty към този момент има първите си сътрудници. Търговци от ХоРеКа, автомобилната индустрия, бранша на бързооборотните артикули и DIY са към този момент част от TiBuy и ще имат взор над потребителското държание на своите клиенти, опцията за създаване на таргетирани маркетингови акции, повишение на лоялността и растеж на продажбите. Що се отнася до крайните клиенти: те ще разполагат с една-единствента карта за преданост на своя смарт телефон и ще получават награди под формата на бонуси, еквивалентни на действителната стойност на същински артикули.

Компанията TiBuy ще бъде ръководена от Денис Горбунов, който през последните 5 години натрупа богат опит на българския пазар като основен финансов шеф на TBI Bank. Горбунов, някогашен старши съветник в PwC и KPMG, споделя: „ Екипът и аз сме доста разчувствани да представим TiBuy на света. Целта ни е посредством обединен интерфейс да създадем извършването на покупки, както във физически магазини, по този начин и онлайн, безпроблемно и ще служим като мост сред клиентите и необятна мрежа от марки и търговци ”.

За повече информация по отношение на TiBuy, посетете и последвайте компанията в.

Търговци, заинтригувани да се причислят към платформата, могат да пишат на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР