Пазарджик. Предизборната кампания на кандидата за кмет на Община Пазарджик,

...
Пазарджик. Предизборната кампания на кандидата за кмет на Община Пазарджик,
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Предизборната кампания на кандатите за кмет и общински съветници от ПП ГЕРБ - Пазарджик беше официално закрита тази вечер

Пазарджик. Предизборната акция на претендента за кмет на Община Пазарджик, претендентите за общински съветници и кметове на обитаеми места от Политическа партия ГЕРБ бе публично закрита довечера, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пазарджик . В препълнената зала на театъра в Пазарджик на вниманието на обществеността бе показана кандидатурата за инж. Иван Панайотов за кмет на Община Пазарджик. В обръщението си той акцентира, че по време на предизборната си обиколка в Общината той и неговите претенденти за общински съветници са убеждавали, дискутирали, разяснявали своята стратегия за смяна на модела на ръководство в Пазарджик. „ Много от хората, с които разговаряхме, сами бяха уверени в това, виждайки отрицателните последствия от досегашното ръководство. Аз и моят екип се опитахме да дадем ясни отговори на въпросите за бъдещето на Пазарджик да предначертаем пътя на финансовото, икономическото, инфраструктурното и културно развиване на общината “, посочи Панайотов. На вниманието на обществеността бяха показани и претенденти за общински съветници, които са представители на разнообразни възрасти и специалности, потвърдени експерти и младежи с опит и мотивация за смяна. Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ в Пазарджик Найден Шопов прикани хората посредством вота си в неделя да кажат „ НЕ “ на пазаруването на гласове и практиката на корупция и безхаберие на предходното ръководство. „ Убеден съм,че пазарджиклии ще покажат своята мъдрост и разсъдък, че към този момент са претеглили всички претенденти и са избрали най-хубавия, най-честния, най-почтения и най-кадърния, а това е претендентът на ГЕРБ инженер Иван Панайотов “, добави Шопов.
Политическа партия ГЕРБ в Община Пазарджик издигна и 14 претенденти за кметове на селата Мало Конаре, Алеко Константиново, Априлци, Братаница, Говедаре, Ивайло, Овчеполци, Росен, Хаджиево, Црънча, Юнаците, Огняново, Гелеменово и Звъничево. Специални посетители на заключителната предизборна среща в Пазарджик бяха и Даниела Дариткова, депутат от ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на народните представители от ГЕРБ в Народното събрание, Лозана Василева – зам.-министър на земеделието храните и водите и Николай Павлов –зам.-министър на младежта и спорта. Поздравителен адрес бе изпратен и от Александър Йорданов от Съюз на демократичните сили, в който се декларира поддръжката към актуалните претенденти. Пред препълнената зала от симпатизанти Даниела Дариткова застана зад кандидатурата на инж. Иван Панайотов за кмет на Община Пазарджик. " Нашата мощ е, че сме покрай хората, чуваме техния глас и носим отговорност. Тази отговорност ни дава право да желаеме вашето доверие, да търсим правдивост. Затова заслужено е в Пазарджик най-голямата политическа партия да има собствен претендент за кмет и се надяваме да получи вашата поддръжка тъй като той ще донесе смяната ", бе безапелационна Дариткова.
Във фоайето на театъра бе обособена и почитател зона, където симпатизантите можеха да си създадат фотография с претендентите и специфичните посетители.
Албена ЖИЛЕКОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР