Пазарджик получи изключително престижно домакинство от Европейската конфедерация по волейбол

...
Пазарджик получи изключително престижно домакинство от Европейската конфедерация по волейбол
Коментари Харесай

Пазарджик ще e домакин на 1/8-финали и 1/4-финали на Купата на CEV

Пазарджик получи извънредно влиятелно домакинство от Европейската конфедерация по волейбол – CEV в евротурнирите. Българският град ще бъде уредник на шампионат от 1/8 и 1/4-финалите от втората по мощ европейска конкуренция - за Купата на CEV. Това бе обявено публично от евроцентралата.

В шампионата ще вземат участие Хебър, Зенит (Санкт Петербург), белоруският Строител (Минск) и чешкият Дукла (Либерец), а четирите тима са в предварителна група 3. Надпреварата ще се организира от 15 до 17 декември в пазарджишката зала „ Васил Левски “.

Регламентът планува четирите участника да бъдат разграничени в две двойки. Волейболистите на Хебър имат за противник съветския гранд Зенит (Санкт Петербург) до момента в който отборът на Дукла се изправя против Строител.



Двете двойки ще играят по един мач в първия ден, от 1/8-финалите. Победителите ще се изправят един против различен в дуел от 1/4-финалте на идващия ден.

Припомняме, че волейболистите на Хебър се касираха за 1/8-финали за Купата на CEV след две безапелационни победи над албанския Ерзени (Шияку) с 3:0 гейма .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР