[Paysafe] Компанията за мобилни разплащания Paysafe откри втория си офис

...
[Paysafe] Компанията за мобилни разплащания Paysafe откри втория си офис
Коментари Харесай

Paysafe открива втори офис в София, в който ще работят 200 души

[Paysafe] Компанията за мобилни разплащания Paysafe откри втория си офис в София, оповестиха от там. Той се намира в една от постройките на Garitage Park, ситуиран до околовръстния път на София и е с обща повърхност от 2000 кв. м.

Пред " Капитал " от Paysafe разясниха, че в новата локация ще работят към 200 души, които към момента не са напълно наети и сега върви набиране на чиновници. Те ще бъдат " ангажирани главно с осведомителните технологии, сигурността и финансовите действия на компанията ", споделят от компанията.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики КАПИ i Пейсейф България ЕООД Собствен капитал 48,7 Печалба 12,4 Активи 97,5 Пасиви 48,8 Брой заети 982 Приходи 151,0 Пълен профил › Данните са за 2018 година и са по последния подаден доклад на сдружението. Сумите са в млн. лева КАПИ профили Корпоративните данни за сдружението са от осведомителния масив КАПИ. Достъпът до цялостните фирмени и секторни профили са част от абонаментния проект Капитал PRO. Научете повече ›

" Ръстът ни в София и инвестицията в още един съвременен офис следват правилата на Paysafe за подкрепяне на кариерното развиване на нашите чиновници ", разяснява при откриването Мирослав Божилов, общоприет шеф на Paysafe в България.

От компанията отхвърлят да разясняват за размера на инвестицията. По вътрешни данни сега във компанията работят към 1200 души, като цифрата ще продължи да пораства до края на годината.

Paysafe е втората по доходи IT компанията в България, съгласно класацията на " Капитал " К100, само че в действителност е първа, тъй като тази година първото място отиде в българското звено на американската Progress. Причината за високите резултати на Progress обаче е еднократен резултат от продажба на активи. За 2018 година сдружението " Пейсейф България " има доходи от 150.4 млн. лева и облага 12.4 млн. лева Компанията се занимава главно с цялостни платежни решения и е резултат от сливането на Skrill и Optimal Payments през 2015 година

Garitage Park е един от най-големите имотни планове през последните години в София, на обща стойност над 180 млн. евро. Той е благосъстоятелност на казахстанския политик Аслан Мусин. Общо паркът се простира на 167 декара повърхност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР