Payhawk.io помага на малките фирми в управлението на разходитеОснователите на

...
Payhawk.io помага на малките фирми в управлението на разходитеОснователите на
Коментари Харесай

Български стартъп привлече инвестиция от 1 млн. лв.

Payhawk.io оказва помощ на дребните компании в ръководството на разноските

Основателите на Payhawk.io – Бойко Караджов (вляво) и Христо Борисов – развиват артикул, който оказва помощ на дребните бизнеси в ръководството на разноските (източник: Payhawk.io)

Базираният в София стартъп Payhawk.io разгласи нов рунд на финансиране, подсилен от фонда Eleven Ventures и индустриални специалисти. Компанията притегли инвестиция от 1 млн. лева скоро откакто завоюва премия в Париж, Франция.

Payhawk.io е българска финтех компания, която оказва помощ на дребни разрастващи се бизнеси в ръководството на разноски. Стартъпът ще употребява новопривлечения капитал да удвои настоящия си екип от 7 души и да разшири активността си в Европа и Англия, където неотдавна откри офис.
още по тематиката
Основана от двама някогашни чиновници на Телерик – Христо Борисов и Бойко Караджов, Payhawk.io развива динамично своя артикул за по-ефективна работа на дребните бизнеси.

„ Ежедневно приказваме с създатели и мениджъри на разрастващи се компании, които са виновни за огромни бюджети. Когато пътуват, те би трябвало да употребяват персоналните си карти за разплащания, след което да попълнят разходни доклади и да чакат възобновяване на изхарчените средства. Payhawk.io издава дебитни карти, които събират и разчитат данни от фактури и касови бележки, премахвайки потребността от разходни доклади “, разясни Христо Борисов, основен изпълнителен шеф на Payhawk.io.

Това решение разрешава на дребните бизнеси да издават физически и виртуални корпоративни карти, без да посещават банка. Чрез Payhawk.io те могат елементарно да издават корпоративни карти за своите чиновници и да имат информация в действително време по кое време, по какъв начин и къде биват изхарчени средства.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР