Павел Тодоров – Пако, втората половинка от творческия тандем на

...
Павел Тодоров – Пако, втората половинка от творческия тандем на
Коментари Харесай

Пако от HALF Magazine с невиждано дръзка фотосесия

Павел Тодоров – Пако, втората половинка от креативния тандем на HALF Magazine,  безусловно възпламени новия брой на най-популярното цифровото издание у нас с горещата си фотосесия. Година откакто неговият колега  Жоро възпламени фантазиите със своя неповторима сесия, в този момент идва ред на Пако.

Двамата стоят зад HALF Magazine,  като Жоро движи креативните планове, а Пако се занимава с това да поддържа рекламата и движи финансите, като от скоро имат и своя рекламна организация, която се грижи за доста известни марки у нас. Усилията и творчеството на тандема, притегля вниманието на  известни компании, които считат, че рекламата в списанието е привилегия. Освен това снимат страхотни клипове благодарение на професионален екип.

Павел несъмнено не е ново лице в средите  и почитателите на нощния живот, много се разпознава измежду градските митове. Работи и в областта на ентъртаймънта, бизнес сътрудник е във верига известни питейни заведения. 
  

В обстойно изявление за HALF Magazine,  Павел Тодоров споделя, че до неотдавна не е имал самочувствие да застане пред фотообектива, въпреки да обича да се снима. „ Вече съм в добра форма, започнах да се грижа повече за тялото си, оттова пристигна и мотивацията да се появя на корица на списание, изключително на HALF Magazine “.

Със сигурност фотосите на Пако в новия брой на  HALF Magazine,  няма да оставят безучастен никого (Виж в галерията). Определено те са дръзки и провокативни, само че не минават границата на естетиката. Заснети са с доста възприятие за мярка от най-хубавия фотограф в Българи и сигурно ще се харесват на феновете на изданието. Освен красивата еротика и лека перверзия, Павел споделя с читателите и доста персонални моменти от своя живот. Говори за лукса, за моторите, за огромната си обич към кучетата. За омразата. Той е разноцветен и забавен, не е за изпускане.

Всички горещи фотоси и изявлението с Павел Тодоров – Пако можете да видите ТУК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР