Павел Станчев става главен изпълнителен директор дистрибуция на френския търговски

...
Павел Станчев става главен изпълнителен директор дистрибуция на френския търговски
Коментари Харесай

Бившият изпълнителен директор на bTV Павел Станчев ще работи за TF1

Павел Станчев става основен изпълнителен шеф дистрибуция на френския търговски ефирен оператор TF1

© Надежда Чипева Павел Станчев става основен изпълнителен шеф дистрибуция на френския търговски ефирен оператор - TF1. До декември 2016 година той беше изпълнителен шеф на bTV Media Group. Станчев е назначен на поста преди няколко дни и поема позицията от 22 януари, написа уеб сайтът www.broadbandtvnews.com.

Той ще дава отговор за маркетинга на каналите и нелинейните услуги на групата TF1 в платформите за разпространяване във Франция, също и за маркетинга на каналите в Белгия и Швейцария. От него се чака да развива активите на групата TF1 в интернационален мащаб, като работи в отдела " Стратегия, развиване и промяна " в опит да стъпи на нови пазари. Той ще дава отговор за работата си непосредствено пред изпълнителния вицепрезидент на френската компания Режи Раванас.

Станчев има над 20-годишен опит в огромни интернационалните медийни групи: RTL Group, HBO, Dogan Media Group и Ringier AG (Швейцария). До наскоро беше изпълнителен шеф на bTV Media Group, преди тази позиция беше основен изпълнителен шеф за Югоизточна Европа в " Антена груп ", най-голямата гръцка медийна група.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР