Паважните настилки по варненските улици да бъдат запазени, за да

...
Паважните настилки по варненските улици да бъдат запазени, за да
Коментари Харесай

Запазват старите павета по варненските улици

Паважните настилки по варненските улици да бъдат непокътнати, с цел да се запази образът на Варна. Това предложение ще бъде импортирано за разглеждане от основния проектант Виктор Бузев.

„ По образеца на София желаеме да забраним премахването на паветата в историческата част на Варна. Тази настилка е достоверна и дълготрайна и пази духа на града ни “, сподели арх. Бузев пред членовете на комисията по архитектура към Общинския съвет. Предложението най-вероятно ще залегне в напълно нова разпоредба за градските пространства.

На днешното си съвещание общинските съветници дадоха единодушието си три имота в „ Св.Св. Константин и Елена “, благосъстоятелност на частна компания, да бъдат обединени в един. Предназначението на парцела остава за „ жилищни здания “.

Съветниците от комисията „ Структури и общинска администрация “ утвърдиха назначението на още един чиновник в Зоопарка. Той ще съвместява няколко длъжности, една от които е касиер.

„ В момента на касата в зоокъта, който почива само на 1 януари, работят двама души. За да употребяват полагащите им се почивни дни и заплатен годишен отпуск, е належащо да се назначи още един човек “, изясни шефът на зоопарка Иванка Стоянова. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР