Паулина от Игри на волята изуми последователите си с невиждани

...
Паулина от Игри на волята изуми последователите си с невиждани
Коментари Харесай

Ще я познаете ли? Финалистка в "Игри на волята" публикува невиждани свои снимки и изуми

Паулина от " Игри на волята " изуми почитателите си с невиждани свои фотоси от детските си години. Финалистката в приключенското шоу показа фрагментите на стори в Instagram, а от тях се вижда с просто око, че от дребна е красива. 

Оказва се, че Поли от дете има пристрастеност към музиката, тъй като на последвали видеа тя пее пред родственици. За любовта към музиката Поли описа пред Vbox7, че в действителност се е зародила от рано, а в Полша е учила поп и джаз пеене. В момента тя мисли съществено да издаде и първия си солов албум, който почитателите към този момент чакат. 

Виж още: Дениз Йозджан сподели циничен жест, а оборотен фолк артист се закача с нея

 Instagram

Иначе риалити звездата се прибра в Полша, с цел да се срещне със фамилията си. Вероятно тогава е разтворила старите албуми, където е разкрила детските си фотоси, които показа по-късно с всички свои почитатели.

 Instagram

Кариерата върви, само че и в любовта всичко е по ноти. Поли ни разкри, че има сериозен другар сега, а малко по-късно научихме, че гаджето се споделя Стилян, на 27 години, професионален волейболист е и играе за Дунав (Русе). Поли показа в изявление, че е щастлива във връзката си и се усеща обичана, а това единствено я стимулира да работи повече.

Виж още: Разказ от първо лице за мръсния, скришен и цялостен със забрани живот в имението на " Плейбой "  

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР