Пътуванията никога повече няма да бъдат същите и нормални, тъй

...
Пътуванията никога повече няма да бъдат същите и нормални, тъй
Коментари Харесай

Шефът на Airbnb: Пътуванията никога вече няма да са нормални

Пътуванията в никакъв случай повече няма да бъдат същите и " естествени ", защото пандемията подтиква хората да търсят по-малки градове и да прекарват повече време при приятелите и фамилията си, предвижда основният изпълнителен шеф на Airbnb Брайън Чески пред конференцията Reuters Next.

Традиционният туризъм и разглеждането на забележителности в световните топ дестинации ще бъдат доста свити, защото пътуващите ще посещават по-малки общности и ще летят по-малко за бизнес срещи.

" Те копнеят за това, което им е отнето - да видят Таймс Скуеър да вземем за пример ", сподели Чески. " Това, което те копнеят е да видят своите другари и техните фамилии, които от дълго време не са виждали. "

Airbnb понесе тежък удар през 2020 година, когато стопанските системи бяха затвореи и бизнесът на компанията се срина с 80% за малко повече от осем седмици.

С отслабването обаче от ден на ден пасажери избраха да резервират домове вместо хотели, помагайки на Airbnb да осъществя изненадваща облага за третото тримесечие. Базираната в Сан Франциско компания завоюва от нараствания интерес към отдаването чартърен на домове надалеч от огромните градове.

Освен това Airbnb стана обществена с първично обществено предложение през декември, като акциите ѝ набъбнаха повече от двойно от дебюта ѝ на фондовия пазар. Само през предходната седмица те с Airbnb нарастнаха с 10%, с цел да доближат връх от 187,42 $ в четвъртък.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР