Пътуването в автобус от градския транспорт в Пловдив заприлича на

...
Пътуването в автобус от градския транспорт в Пловдив заприлича на
Коментари Харесай

Шофьор на автобус в Пловдив накара пътници да изживеят голям кошмар

Пътуването в рейс от градския превоз в Пловдив замязя на возене в скоростно влакче. Шофьорът на автобус, обслужващ линия №10, сигурно е съумял да вдигне адреналина на пасажерите, откакто жестоко погазил разпоредбите за придвижване, споделя свидетел, представен от "Трафик ". Неприятната преживелица се разиграла във вторник вечерта, малко след 20:00 часа.

"През цялото пътешестване водачът се движеше с несъобразена скорост. Усетих по какъв начин надвишава на няколко пъти. Псуваше, потеше се, бършеше се от самото начало. Имаше към 8-9 пасажери, които не смееха "гък " да кажат, единствено се споглеждаха ", споделя свидетел, впуснал се несъзнателно в "приключението ".

По време на курса лидерът пропуснал и една от спирките - тази в подлеза на улица "Гладстон ". Приближавайки, той забелязал, че там чака пътничка. Намалил скоростта, а дамата се приготвила да се качи в рейса.

"Внезапно включи на по-висока предавка и отпраши, без да спре ", споделя още читателят ни. Очевидци разказват държанието на мъжа зад кормилото като рисково, а съгласно описа им мъжът е изглеждал несъответстващ.

Наш кореспондент направи няколко опита да се свърже по телефона с компанията "Автотранс 2000 ", която обслужва линията. За страдание никой не отговори на посочения телефон. Все още няма отговор и на запитването, отправено по електронната поща.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР