Пътуването, гоненето на полети, влакове, разписания или рейсове е стресиращо

...
Пътуването, гоненето на полети, влакове, разписания или рейсове е стресиращо
Коментари Харесай

Здравословно хапване, когато сме на път

Пътуването, гоненето на полети, влакове, написания или автобуси е стресиращо прекарване за организма ни единствено по себе си. Често в такова време забравяме изцяло за здравословното хранене и просто хапваме, каквото ни се предлага на път. Повечето магазини и павилиони обаче оферират единствено пакетирани храни с високо наличие на консерванти, захари и сол, които не са най-привлекателния избор. Ето по какъв начин да се оправим с някои дребни трикове.

НЕ яжте картофи с яйца – вижте за какво!

Храна от магазина

Както към този момент споменахме, храните, които се продават в лавките не са богати на хранителни субстанции и постоянно няма да ни дадат изгоди за организма. Ако те са единственият ни избор, би трябвало да се постараем да подберем най-хубавото. Ето по какъв начин!
Направете ядките още по-здравословни с този елементарен трик
Всички добре знаем какъв брой потребни са ядките за човешкия организъм. С една обикновена стъпка обаче можем да ги превърнем в супер храна....
Прочети повече
Вземете си ядки, които не са в допълнение осолени. Те засищат добре и са най-натуралното нещо, което евентуално можете да откриете на рафта.

Оризови крекери

Оризовите крекери са направени единствено от ориз и рядко са осолени или с добавени семена. Това ги прави безопасен избор, който засища и е по-добрата опция на чипса.

Плод
4 здравословни типа брашно, които може да си позволите
Дори и да нямате алергия към глутен и да не планирате изцяло да изоставяте пшеницата, експериментирането във вашата кухня с разнообразни в...
Прочети повече
Ако в магазинчето има щанд с плодове, вземете си банан. Бананите имат високо наличие на фибри и ще задоволят глада ви из желанията за сладко.

Сурови барчета

Тайните на положителното храносмилане

Огледайте се по рафтовете и вижте дали няма сурови барчета. Те са потребни, постоянно направени с ядки и сушени плодове и засищат сносно. Освен това са пакетирани, което ви разрешава да ги транспортирате, без да се притеснявате, че ще се излеят, натрошат, разсипят и тн. Добре е все пак, постоянно да четете етикетите, да избягвате „ Е-та “, консерванти и добавена захар.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР