Пацо от Big Brother безспорно се превърна в култов риалити

...
Пацо от Big Brother безспорно се превърна в култов риалити
Коментари Харесай

Пацо от Big Brother: "Мислех Пеньо за по-грозно момиче, но и на тях трябва да се обръща внимание"

Пацо от Big Brother несъмнено се трансформира в паметен риалити воин, който и до през днешния ден много хора си спомнят, най-много поради дребните му закачки с Пеньо (преди да разбере, че той е мъж). Днес Пацо е привързан, има прелестна дъщеричка, само че си спомня за предишното и не бяга от нищо.

Виж още: Разделени ли? Лолита и Гришо бяха значими посетители измежду каймака на Холивуд

Разказа в ново изявление за Тото, че е харесвал шоуто и е решил да се яви на кастинг, с цел да си опитва шанса за третия сезон. Семейството му не е знаело, че е решил да взе участие в шоуто, само че това не му е пречило. На кастигна имало много психически игри и съумял да впечатли журито, което е отсявало претендентите. " Пред камерите нещо ми става, не съм подобен другояче, само че пред камерите ми падат задръжките ", споделя Пацо.

Пацо описа, че в никакъв случай няма да не помни първата му вечер в шоуто, което освен гледаха милиони, само че и желаеха да участват на влизането на участниците в самата къща. Пацо не пропусна тематиката за Пеньо и запознанството им, когато той е желал да се опознае с всички дами в предаването. " Пеньо се въртеше към мен, аз го помислих просто за по-грозно момиче, само че и на тях би трябвало да се обръща внимание, доша носят ", описа през смях Пацо и приема всичко точно по този начин. 

Виж още: Едно богатство на 2 годинки! Синът на Благой Георгиев и Златка Райкова с рожден ден и занимателно клипче

Той признава, че е имал планове Пеньо, когато го мислел за жена, да му направи френска целувка, само че това по този начин и не се случи. За последно го видял през 2008 година.

След шоуто Пацо е работил много и разнообразни неща, в това число озвучител на Константин, който разказва като неповторим човек. Първата му работа била на 10 години зад бара на заведение, на 17 години пък бил крупие в бинго, само че образованието му за социабен работни и има подобен опит също. Сега се е кротнал и си гледа фамилията.

Виж още: Разделени ли? Лолита и Гришо бяха значими посетители измежду каймака на Холивуд

Изображение: https://www.facebook.com/panaiot.kuchukov  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР