Патриша Реджани скочи срещу звездата, не я уважавалаНовият хит на

...
Патриша Реджани скочи срещу звездата, не я уважавалаНовият хит на
Коментари Харесай

Първи кадри с Лейди Гага като убийцата на Гучи

Патриша Реджани скочи против звездата, не я уважавала
Новият шлагер на Ридли Скот „ Gucci House “, който споделя трагичната орис на шефа на фешън къща Gucci и внук на създателя на марката Маурицио Гучи, излиза на екран през ноември. Той към този момент разбуни духовете, откакто фамилия Гучи скочи против присъединяване на Лейди Гага в него. В навечерието на премиера, детайлите към лентата нажежават мрежата.

Създателите на лентата показаха нови фрагменти с Лейди Гага, която изигра брачната половинка на Маурицио Гучи, Патриша Реджани. В пуснатите фрагменти героинята на Гага се появява пред публиката в сватбена рокля, първокласна вечерна рокля с цвят на вино, червен ски костюм и други тоалети.

Сценарият за новия филм на Ридли Скот се основава на същинската история на Патриша Реджани, която през 1995 година провежда убийството на личния си брачен партньор Маурицио Гучи. Впоследствие за това закононарушение тя е наказана на 29 години затвор, само че по-късно този период е понижен на 26 години.

През 2016 година Реджани е освободена предварително от пандиза за положително държание, откакто прекарва 18 години зад решетките.

Самата Патриша към този момент изрази неодобрение от работата на Ридли Скот и по-специално от обстоятелството, че обликът й се показва от Лейди Гага.

Много ме нервира, че Лейди Гага ме играе в новия филм на Ридли Скот. Тя даже не сподели такт - да пристигна и да се срещне с мен. Не споделям това по финансови аргументи - няма да получа и цент за кино лентата - само че най-малко от почитание можеше да го направи, разгласи вдовицата на Маурицио Гучи в изявление за кореспонденти.

Самият Маурицио ще бъде изигран от Адам Драйвър.

Истинска звездна палитра ще забележим на огромния екран. В лентата вземат участие Ал Пачино, Салма Хайек, Джаред Лето и други. Публиката с неспокойствие чака Лето, който ще изиграе Паоло Гучи и ще се появи в изцяло неразпознаваем - съвсем като плешивия и с наднормено тегло братовчед на основния воин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР